Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleonina

Orgazm po 5 minutach /-HELP

Polecane posty

Gość kleonina

ja mam wielki problem, mam 19 lat jestem dziewicą uprawiamy z chłopakiem seks w ubraniu (do majteczek) a ja dochodzę po 5 minutach. Czuję sie strasznie bo nie ma sensu sie rozbierac skoro ja po paru ruchach frykcyjnych ja odpływam. Zreszta moj orgazm trwa takze bardzo krótko około 10 sekund. głupio mi co mam zrobić ze ja tak szybko wybucham? Nie znęcajcie sie nad niedoświadczoną tylko pomóżcie bo nie dorastam mojemu partnerowi seksualnie....

Gość Ulaaaa
Mam ten sam problem:) ty juz kończysz i zaczyna ci sie pomału nudzić a on dopiero zaczyna.. wrrr..

Gość ekhhhhm
dopiero po pięciu? :P

Gość dwwdqwd
no to jak on cie doprowadza do orgazmu ?

Gość kleonina
no poprzez pieszczoty i ruchy frykcyjne tylko w ubraniu. Zgadzam sie z tobą Ulaaaa wszystko sie dopiero zaczyna a ja juz nie mam ochoty napięcie zniknęło. Nie wiem co jest tego przyczyną ...?

Gość meaaaaaaaaaaaa
tez tak mam, a jestem sporo starsza. To jest po prostu wspanialy wstep. Odprez sie, odpocznij mozecie kontynuowac. Jak zaczniesz normalne wspolzycie to sie unormuje. Ja potrafie miec orgazm od pocalunku, zanim jeszcze cokolwiek innego zrobimy.... tylko, ze potem mam nastepny i nastepny... wszystko jest z Toba ok, face powinien sie cieszc, ze masz temperament :)

Gość Imagination1984
"uprawiamy z chłopakiem seks w ubraniu" nie rozumiem? jak mozna uprawiac seks w ubraniach

Gość yhbf
Ja potrafie miec orgazm od pocalunku a to ciekawe :D bo kobiety nie moga miec orgazmu samej z siebie:D

Gość ala....
myślę, że powinnaś zwrócić się z tym do Lwa Starowicza. Jeśli on ci nie pomoże - targnij się na linę

Gość kleonina
myślicie że to się unormuje? Bo skoro ja juz od samych pieszczot np pleców i pocałunków nie moge wytzymać to co by było gdybyśmy sie naprawde kochali zdaje mi sie że klapa skoro zanim by sie wszystko zaczeło, wszystko by sie skonczyło

Gość sfdsdgrt
i nie masz ochoty na nastepne ? kobieta jest zdolna do wielokrotnego orgazmu wiec jezeli ty dochodzisz tak szybko to zadna tragedia gorzej by bylo gdyby on juz po chwili konczyl. A tym sie zabardzo nie przejmuj, widac jestes zwyczajnie napalona :D ;) w przeciwienstwie do facetow, kobiety stopniowo potrafia to kontrolowac, poczekaj az bedziecie uprawiac normlany seks powinno sie unormowac :)

Gość kleonina
jasne, że mam ochotę na następne tylko wiadomo potrzeba krotkiej przerwy

Gość mi sie nie unromowalo a mam 23
lata, wspolzyje od 18 roku zycia, i do tej pory czesto mam orgazm doslownie po kilku ruchach i nie musze byc wczesniej napalona, potem to juz nie to samo co prawda ale daje rade, zeby stosunek trwal tyle ile facet potrzebuje zeby skonczyc:P

Gość sfdsdgrt
no przeciez nie pisze zebys miala miec orgazm po orgazmie kazda potrzebuje chwili wiecej ;) zajmij sie nim i poddawaj dalej pieszczotom, nie rozumiem za bardzo w czym mamy ci pomoc kiedy u kobiet szybki orgazm to zadna tragedia

Gość nie masz się
czym martwić ja mam taką kobietę tyle że ona jest szybsza od ciebie,minuta pieszczot i od razu chce się kochać a 3 ma orgazm jest 10 razy szybsza ode mnie .chociaż na początku myślałem że mnie w konia robi.ale teraz jest wszystko w porządku ona tak ma .kochamy się więc dalej żebym i ja miał przyjemność z tego a ona przy okazji ma ich więcej.

Gość sfdsdgrt
ja dlugo na orgazm tez nie musze czekac i mam ich podczas jednego stosunku sporo ale nie dostaje zadnego od dotyku palcow na plecach ;) i nie przyszlo mi do glowy jeszcze by cos z tym zrobic jakby to mial byc jakis problem ;)

o własnie ciesz sie z tego zazwyczaj facet szybko dochodzi a kobieta zastanawia sie czy to juz wszystko?

Gość agula19a
oj dziewczyny współczuje wam... jak wy od takich pieszczot juz macie orgazm:( wspaniale jest dojsc jak si współżyje :P to takie wspaniale uczucie:D

Gość kleonina
ja mam tak samo mimo ze wczesniej nie byłam wcale napalona to poprostu przychodzi gdy juz zaczniemy sie całować potem troche pieścić itp. sfdsdgrt w sumie masz racje tylko mnie to krępuje kiedy on sie mną zajmuje skoro mi juz cała ochota minęła bo jemu dopiero ta ochota na mizianie sie zaczęła ta sytuacja jest taka troche niekonfortowa

Gość mi sie nie unromowalo a mam 23
ja to tylko sie ciesze ze nie jestem facetem, bo wtedy bylby problem jakbym konczyla po minucie:P

no przynajmniej nie usłyszysz od faceta ze nad toba to sie trzeba naprawde napracowac.

Gość agula19a
dziewczyny faceci bardziej niz my sie podniecamy i czasem szybciej dochodza do celu...

Gość kleonina
no to zależy bo czasami jak mamy cały dom dla siebie to żeby sprawic mu wieksza przyjemność wypijam szybko 5 kieliszków i myje zeby zeby sie nie domyslił ze cos piłam. To jest jedyny sposób zeby wszystko wydłużyc, wiadomo takie momenty sa bardzo zadko ale widze wtedy ze jest usatysfakcjonowany