Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna wariatka

Puszczam sie i to mnie zabija

Polecane posty

Gość była puszczalska
widok mojego bylego mi pomaga, teraz się szanuję:)

Gość pan patafian
"widok mojego bylego mi pomaga" a coś jaśniej

Gość była puszczalska
po prostu jestem za mądra na bycie czyjąś szmaciorą to wszystko zle sie czulam z tym i tyle

Gość pan patafian
nie rozumiem, chcesz powiedzieć że byłaś "szmaciorą" swojego byłego ??

Gość beznadziejna wariatkaxx
wiesz bylam 2 lata w zwiazku i bylo ok nigdy nie zdradzilam mojego faceta ale niestety zwiazek sie rozpadl wytrzymalam w celibacie 2 miesiace i znowu sie zaczelo jak to sie mowi cialo puszczone raz puszcza sie caly czas nie mam problemu z ludzmi ktorzy lubia przypadkowy seks jesli nie maja wyrztow sumienia to ok ale ja tak nie potrafie

Gość była puszczalska
ruchal mnie i nic wiecej, rozumiesz? zadnych uczuc, zadnego szacunku tylko ruchanie teraz zyje w samotnosci i lepiej sie z tym czuje, przed nim bylo 9 -razem 10 na rok po pol roku takiego zycia wiem ze lepsza godna samotnosc niz ruchanie

byla puszczalska a ile masz lat?

Gość była puszczalska
teraz wystarczy mi jego geba raz na tydzien w spozywczym i juz nie mam ochoty na zadnego kolesia fu

Gość była puszczalska
22

Gość pan patafian
no dobra to z ruchaniem to rozumiem a to "bylo 9 -razem 10 na rok" to znaczy że w rok zaliczyłaś 10 kolesi czy jak bo tak jakoś zawile piszesz

Gość byla puszczalska
tak zaliczylam 10 kolesi, w tym pierwszy byl moim pierwszym i zrobilam to w samochodzie nie wiem jak nisko mozna upasc, ale to bylo na tyle okropne, ze z dziewiczy mozna zrobic sie na szmaciorę cos okropnego ale teraz jest ok, bedzie ok teraz mam twarz godną i kobiecą

Gość byla puszczalska
wystarczy sie zakochac, tak jak ja kochalam krzyska!!!zakochalam się, a on okazal sie taki jak pozostalych 9ciu, o nich nei wiedzial, nie dowiedzial sie ten moj krzys, ale pewnego razu okazalo sie ze jest taki sam, wiec ucieklam 😭

10 i 22 lata nie jest zle to nie tak duzo jak by sie moglo wydawac u mnie na studiach to norma; wiesz ja mialam 18 z czego 15 pod wplywem alkoholu i nie jestem z siebie dumna ale chce zwolini bo jak tak dalej bedzie to w wieku 30lat bede miala z 80tke

Gość pan patafian
e to temat wyjaśnia no cóż numer 10 wiedział co robi, co miał wierszem gadać na rękach cię nosić, litości... wybacz ale taki męski punkt widzenia a tak swoją drogą to co ci się w głowie poprzekręcało że tak na potęgę się prułaś, jakaś moda wśród koleżanek czy cuś

Gość byla puszczalska
tak prulam sie na potege ale prosto w oczy sie do tego nei przyznam, poza tym odkąd spoznil mi sie okres dwa tygodnie, a krzys wyjechal z aborcją, to zaczelam sie bac seksu i facetow no po prostu nie chce

Gość pan patafian
no dobra prułaś się na potęgę to wiemy ale dlaczego ??

Gość byla puszczalska
nie oplaca sie i tyle, hiv i choroby,gumka nie chroni poza tym naprawde mam dosc dola

Gość byla puszczalska
bo mi odjebalo- raz sie puszczasz to non stop a ja ide spac-sama i godna, lepiej sie onanizowac niz z kims palce cie nie obgadaja

Pokuta staje sie niekiedy koniecznosc dalszego grzeszenia

Gość pan patafian
to trochę jak rasputin - błogosławieństwo przez grzech :P

pustaku wole to ide spac bo pijana jestem i ja tez nie z byle kim

Gość pan patafian
tak sobie tłumacz

Gość zakazenie ta
e to ciesz sie ze sie puszczasz i nie placisz bo niektorzy nie dosc ze sie puszczaja to jeszcze musz placic za to bo bez kasy zadna ich nie dotknie. To dopiero jest zalosne ze nie dosc ze sie puszczaja wycieruchy to jeszcze placa za to buehehehehehehe to dopiero obciach na maksa. A ty nie przejmuj sie tylko moze jak juz sie puszczasz to nie za darmo tylko niech ci placa jak sa frajerami.

moj partner wie ze mialam facetow przed nim, on tez mial wiele kobiet ale przeciez nie pytamy sie konkretnie o liczbe, nie jestesmy tak dziecinni

Gość Głogówek
A ja korzystam i przeleciałem już tyle panienek ze sam tego nie zliczę. ale wszystkie traktuję z szacunkiem i utrzymuje z wieloma na raz regularne kontakty seksualne. zawsze z każdą jest inaczej pomimo tego ze t tylko seks może i jestem seksoholikiem ale dobrze mi z tym a wszelkie gatki o szacunku mnie jakoś nie ruszają seks jest dla ludzi a człowiek nie jest stworzony do życia w monogamii