Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyssska

sala atena w sosnowcu

Polecane posty

Gość tyssska

W tym wątku chciałabym prosić Was o opinie na temat sali bankietowej Atena w Sosnowu-Milowicach. Dużo złego słyszałam o właścicielu i organizacji wesel, że cwaniak, że trudno się z nim dogadać, że mało jedzenia. Sama mam tam wesele w październiku dlatego będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie.

Gość eliissskkkaaa
Mnie się sama sala nie bardzo podoba, taki brak określonego stylu, trochę sztucznych kwiatków, jakieś świecidełka... brrrr

Gość pati6222
wejsz sobie na www.e-wesele.pl tam jest wątek na forum zagłebie i poszukaj. Tam jest sporo opinii moze znajdziesz.

Gość pochopniowa
podnoszę temat,piszcie o swoich wrażeniach,też planuje tam wesele

Gość gość
Podbijam, może jeszcze ktoś wie coś na temat sali? Bo planujemy tam wesele zrobić i ogólnie nam się bardzo podobało jak byliśmy zobaczyć :) jedzenie jak próbowaliśmy to też smaczne. No i kuzynka tam kiedyś robiła to też chwaliła że bez problemu z organizacją i wszystko było tak jak chciała

Gość gość
Moim zdaniem to jeden z lepszych wyborów w tej okolicy, sala jest bardzo przestronna, ładna, zadbana. Jest gdzie potańczyć, porobić zabawy a do tego u nas było mnóstwo jedzenia, wszystkim smakowało i nie dało się przejeść ( a to znak dobrego wesela!) :)