Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominalskaala

zapomniałam przedostatniej tabletki co robić??????

Polecane posty

Gość zapominalskaala

Jak w temacie ,wczoraj zapomniałam zażyć przedostatniej tabletki co robić? biorę je ok 22.00 ale tak sie zamieszałam ze zapomniałam,nie wiem co robić? czy wziąć tą tabletkę? czy zrobić już przerwę i zaczekać na krwawienieale czy tym sposobem nie rozreguluje nic?

Gość zapominalskaala
prosze o pomoc ,bo nie wiem co robić!!!

Gość fasolka...
wydaje mi sie ze zrob sobie już przerwe...i po 7dniach zacznij normalnie

Gość zapominalskaala
ale do końca nie pozostała ostatnia tylko 2 ostatnie!!juz sama nie wiem ,jak nie wezme to przestawi mi sie krwawienie i rozpoczynanie i wszystko,

Gość fiziuk
Witaj ja zawsze brałam tabletki jak mi sie przypomnialo czasem bralam 2 naraz czasem 3 w jednym dniiu bo mi sie zapomnialo jedna rano a 2 wieczorem cuż skleroza wiec jak Ci sie zapomni to łyknij ja jak najszybciej albo 2 naraz zadnych problemow z tego nie bedzie a co do ciązy to nie zajdziesz ja bralam tabletki przez 3 lata i nigdy nie zawiodły !!! A w ciąze to nie jest tak łatwo zajsc !!!

Gość ile masz godzin tolerancji
? Pewnie 12, tak jak w większośći tabletek. Więc łykaj ją zaraz skoro od 22 nie minęło jeszcze 12 godzin. A wieczorem następną dzisiejszą o zwykłej porze

Gość fiziuk
Jakies niedoswiadczone tu chyba pisza normalnie wez ta tabletke nic Ci sie nie stanie i nic sobie nie rozregulujesz nie sluchaj tych bzdur co wypisuja tylko łykaj !!

Gość zapominalskaala
Tak tez myśle aby wziąć tą tabletke ..tylko znalazłam gdzieś ulotke i tam było wyszczegolnione co robić w poszczegolnych tygodniach brania jak się zapomniało i tak w pierwszym tygoniu jak sie zapomnito tzrba sie dodatkowo zabezpieczać a o ostatnim tygodniu pisało zeby wziąć zapomniane i kolejne z nowego opakowania i nie robić przerwy ..tego akuratnie nie chce ..bo to dopiero mi rozreguluje ide po tabletke:D:D:D:D:D

Gość ZAPOMINALSKA 23
A co powiecie na mój przypadek ??? W sobotę zapomniałam wziąć przedostatnią tabletkę, a w niedzielę połknęłam tylko tą niedzielną ostatnią i teraz nie wiem co mam zrobić. Z Waszych opinii wynika, że powinnam była nie brać już tej ostatniej lub następnego dnia połknąć dwie równocześnie. Zawaliłam strasznie i nie wiem co teraz mam zrobić. Czy zrobić sobie miesięczną przerwę, czy zacząć następne opakowanie po tej 7 dniowej przerwie. Zastanawiam się także, czy to będzie miało wpływ na wystąpienie u mnie miesiączki,bo dziś już czwartek a tu nic nie ma ......