Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoszły student

Czy mając prawie 25 lat nie za późno na studia?

Polecane posty

Gość Niedoszły student

Witam, czy Waszym zdaniem mając 25 lat to nie za późno, aby iść na studia? Znajomi pokonczyli studia, a ja mam poczucie winy, że nie mam studiów. Na dzień dzisiejszy chcę się uczyć i nie robiłbym nic poza nauką. Odpowiecie? Dziękuję.

i dziennie studiuję i pracuję, więc problemu nie ma ;) Lat mam 26, co prawda jedne studia skończone i przez to zero presji, ale znam osoby, które studiują dwa kierunki dziennie i pracują(chociaż pracują wieczorami w jakiś knajpach, ale zawsze).

Gość Niedoszły student
Niezrozumieliście mojego pytania. Chodzilo mi, czy stary pryk w wieku 25 lat nie jest za stary, żeby podjąc studia?

Gość meaaaaaaaaaaaa
ja zaczelam studia w wieku 26 lat, skonczylam i robie doktorat w sumie to bylo bardzo odmladzajace doswiadczenie i bardzo dobra decyzja

Gość Niedoszły student
meaaaaaaaaaaaa podbudowałaś mnie:) dziękuję

Gość aat
oczywiscie ze nie. Moja mama konczyla studia jak miala 42 lata, przerwala w wieku 30 lat zeby mnie urodzic a zaczela jak miala 28 , glowa do gory!!! Ja zaczelam studia zaraz po maturze ale zucilam po roku bo chcialam pracowac, zaczelam znowu w wieku 24 lat , poprostu musialam do tego dorosnac :)

Gość gdfghfhgh
jasne , że możesz zacząć w wieku 25 lat, jak najbardziej

pewnie, że nie jest za późno :) lepiej mieć skończone studia niż później pluć sobie w twarz, że nikt Cię nie chce do porządnej pracy zatrudnić. Studia to bardzo ważna sprawa i zawsze jest czas na to, by je zacząć :) Jeśli tylko masz chęci i motywację to w 100% radzę wybrać się na wyższą uczelnię - i z głową wybrać kierunek ;)

Gość meaaaaaaaaaaaa
inaczej sie studiuje jak sie zaczyna pozniej. przede wszystkim bardziej swiadomie wybierasz kierunek studiow, wiesz, czego chcesz, mniej wiecej, wiesz, ze uczysz sie dla siebie i masz juz jakis plan. czasem tak jest ze od razu po maturze nie wiadomo, co robic, czasem trzeba zarabiac, albo rodzi sie dziecko, roznie bywa. powodzenia, nie wahaj sie, skoro tego chcesz i masz mozliwosci :)

Gość CWSFWSFC
PYTANIE NA POZIOMIE 1 KLASY SZKOŁY PODSTAWOWEJ ,ZASTANAWIAM SIĘ CZY MATURA TO TERAZ JEST GRATIS DO SZKOŁY ŚREDNIEJ.

Gość CWSFWSFC
PYTANIE NA POZIOMIE 1 KLASY SZKOŁY PODSTAWOWEJ ,ZASTANAWIAM SIĘ CZY MATURA TO TERAZ JEST GRATIS DO SZKOŁY ŚREDNIEJ.

Gość Heidi Klummmm
zalezy co chcesz studiować, jaki kierunek bo jak gówniany po którym i tak pracy nie bedzie to szkoda czasu