Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakopawer

karkówka na grill,co zrobić by była krucha?

Polecane posty

Gość zakopawer

jw

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zakopawer
taka kupiona już przygotowana na grill jest o wiele bardziej krucha,ale ja chciałbym przygotować własną,jak to uczynić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nnsn
na wysokim ruszcie dosyć długo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do autoreczki rada
jeju ludzie cemu wy uzywacie gotowych marynat?????? wystarczy wymieszać keczup z musztardą i olejem + dodać ulubione zioła i zalac tym mieso

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do autoreczki rada
mozna tez dodac rozgnieciony czosnek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do autoreczki rada
oczywiscie wczesniej posól i popieprz troche mieso bo jednak taka marynata jest za mało słona

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dodajcie do tego ketczupu musztardy i majonezu trochę miodu... i zioła prowansalskie - pycha - zawsze w tym robię też boczek - pychota

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość artisti italiani
wystarczy na 2 dni zostawic w zalewie winnej lub piwnej wraz ze wszystkimi przyprawami. pieknie pachnie i rozpada się w ustach a nie na grillu:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdffds
Zamarynować rozbite lekko kotlety w zalewie. Musztarda, sok z cytryny, sól, pieprz, zioła, olej, woda.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość k=lko
a jakiej musztary do tego używacie??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość frufru
jaką się lubi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ach jej....
z łyżką miodu.Wczoraj robiłam,wspaniałe,a ten kolor:)miodzio! Przyprawa do mięsa,olej,odrobina soli,cebulka i ten miodzik:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czeszcie czaszki
octu troche daj do marynaty, bedzie krucha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×