Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM POMOZCIE

Dziewczyny, doradzcie !! czy taka sukienka sie nadaje ????

Polecane posty

Gość darucha-17
a powiedz na co ma być ta sukienka???

ta sukienka w rzeczywistosci jest brzydka. z fatalnego cienkiego blyszczącego materiału. nie kupuj!

do tej sukienki musisz miec ładną figurę-satyna podkresla wszyskie niedoskonałosci. jestki takowa posiadasz to dla mnie ok :D

Gość to już było
jak cie sie "boczki" nie wylwają to czemu nie ;)

Gość darucha-17
aaa nie doczytałam o tym ślubie... taak..jest ładna i elegancka:)

Fakt, że ładna (przynajmniej na zdjęciu), ale na weselu ludzie się bawią.. Ja bym się nie czuła komfortowo w takiej kreacji, tańcząc trzeba uważać na każdy ruch.. chyba, że lubisz się bujać na boki :)

Gość NIE WIEM POMOZCIE
hmm , w takim razie, moze dziewczyny macie jakies inne propozycje na podobne sukienki :) zalezy mi by nie byla rozkloszowana...

Teę uważam, że jest ładna i pasuje na wesele. Oby była porządnie uszyta i z dobrego jakościowo materiału.

Gość karolik27
nieladna, lekko tandetna no i material kiepski:/ kurcze widac ze taka bazarkowa jakosc naprawde nie ma w sklepach zadnej sensownej sukienki?

Gość ziutoslawa994
kolor ecri zarezerwowany jest dla mlodej!!! co za tempi ludzie!!! w zyciu bym nie poszla w takim koloze na wesle!!! porazka

Gość asadasd
satyna sie okropnie zaciaga, odradzam!!! trzeba uwazac nie tylko na to zeby sie ni ubrudzić(oczywiscie jesli sukienka jest w tym kolorze ) to jeszce na to zeby nigdzie niczym nie zaczepic:/. Kupilam jakis czas temu satynowa sukienke na wesele i straznie zaluje bo bylam w niej 2 razy na weselu i jest juz okropnie pozaciagana, no i poza tym kazda najmniejsza plamke, nawet po wodzie widac bardzo wyraznie. jednym slowem LIPA

Gość poweim ci ze ja mialam
po pierwsze- kolor bialy i jego "odcienie" sa zarezerwowane dla panny mlodej.

ryjku czesc:P Ladna sukienka ale na wesele,slub, chyba bedzie zlym wyborem bo.....po 1wsze,jak tu ktos wyzej zauwazyl, bedzie ograniczala ruchy w tancu, po 2gie jest zbyt wyzywajaca jak na weselicho, po 3ecie ten kolor jest nie odpowiedni na wesele:P Ogolnie to podoba mi sie ta kreacja:D

Gość Natalia15
Ładna sukienka ale jesli ja załozysz tylko do koscioła pozniej na wesele radze ci sie przebrac b ojak bedzie tanczyc bedzie ci niewygodnie