Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

chce cos w sobie zmienic....

Polecane posty

mam bardzo ciemne oczy az czarne i do tego ciemne wlosy....kiedys robilam jasne pasemka ale zawsze jakos lepiej czulam sie \'na ciemno\'...ale ostatnio pomyslalam zeby sobie cos zmienic...tym bardziej ze wiem ze moj chlopak lubi blondynki...ale nie odwaze sie pofarbowac cala na blond...zreszta uwazacie ze to jest ladne ciemne oczy (nawet bardzo ciemne) plus blond na wlosach?? Ktos tak z was ma?

Gość ja9457899764
sdsjdgds

Gość iokwjnfoiwoifvn
mózg sobie wymień na inny!

Gość mogłoby
to wyjśc, ale tylko i wyłącznie, jesli zrobi to fryzjer (jak sama pofarbujesz wyjdzie pewnie jakaś lipa) zobacz sobie na takie gwiazdy jak britney spears czy jennifer lopez - ciemne oczy + jasne włosy.

Gość ZNAM SIE na stylizacji
a powiedz mi jaką masz karnacje i opisz kształ swojej twarzy trojkatna, owalna?kadratowa?albo daj zdjecie najlepiej buzi

Gość ZNAM SIE na stylizacji
Pasowałby Ci taki kolor jak ma Jenifer Lopez, czyli złote pasemka, ale bron boze nie jasne http://im.sify.com/entertainment/movies/images/aug2007/Jennifer-Lopez_01_375x500_010707.jpg coś takiego ona ma ciemne oczy zauwaz, ale tez ciemna karnacje, co do złotego koloru pasuje http://www.xarj.net/wp-content/uploads/2007/06/jennifer-lopez.jpg

Gość dla chcącego nic trudnego
tylko sie zastanów czy będziesz miała czas i kasę (farbowanie w salonie nie jest tanie) by co 3-4 tyg latać do fryzjera na farbowania odrostów?? w domu sama ładnie sie nie rozjaśnisz - co najwyżej do żółtej jajecznicy ;)

ja mam blond włosy i oczy coemne brazowe, prawie czarne. Podobno to rzadko spotykane więc na pewno przyciaga uwagę. Mi sie podoba i wiem że niektórym również