Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola8509

jak żywić 9-miesięczne dziecko karmione piersią

Polecane posty

CZy są tu jakieś mamy 9-miesiączków? Nurtuje mnie pytanie dot. codziennego żywienia. Menu mojego synka wygląda tak - 150 ml soku deserek 200ml zupki Oprócz tego pierś do woli, również w nocy :-( Ile razy w tyg dajecie mięso? I czy poicie dziecko herbatkami I jak to jest z wstawaniem w nocy

Gość saleminka8
udziele się do herbatki,moja siostra już dawno w 9 miesiącu dawała herbatki,nie pamiętam od kiedy zaczęła,ale już chyba 7-8 m-cy HIPP herbatki

moje dziecko ma skazę bałkową. więc nie dałam mu jeszcze żółtka, zadnych chrupek, kaszki je tylko ryżowe bądz sinlac

Gość rano pierś
potem kaszka, zupka, pierś, deserek lub owoc świeży, przed snem pierś A poić najlepiej wodą. Po co uczyć picia słodkiego? Poza tym to dodatkowe kalorie

Gość do czarnej dziury
czemu nie psizecie mieso, zupa, herbata tylko miesko zupka i herbatka? :O zdrabnianie co drugiego slowa swiadczy o skrajnym debilizmie

Gość rano pierś
bo jesteśmy debilkami

Gość rano pierś
W nocy nie powinien już jeść, tyko nie wiem, jak dziecko odzwyczaić. Mój ma już rok i nadal się budzi grrrr Natomiast córka ciągała smoka i oduczyła się w dwie noce

Gość rano pierś
Miała wówczas 10 mies.

Gość yhyhyhyhyhy
do czarnej dziury czemu nie psizecie mieso, zupa, herbata tylko miesko zupka i herbatka? bo matki polki dziecinnieja im wiecej tych skrzeczacych zab na swiat wydaja!hehehehe

Gość saleminka8
do czarnej dziury debilizm to udzielanie się w takiej bezsensownej sprawie (dziecinada)

Gość saleminka8
nie na temat piszesz to p oco się udzielasz jak nie masz nic SENSOWNEGO do napisania !

moj maly potrafi sie budzic w nocy 3 razy i wtedy zawsze ulegam i daje mu pierś. Je kolacje: mleko z cyca i kaszkę, czyli sporo o 21. Zauważyłam że jak czasem śpi poza domem, np u babci, wtedy nie budzi sie w nocy wcale.

mam jeszcze jedno pytanie nurtujące mnie - w jkaim wieku wasze dzieci zaczely same siadać? moj nie siedzi a ma 9 miesięcy.]

Gość moja zaczela sama siadac
jak miala 7 mc - z pozycji raczkow , a jak skonczyla 8 m z pozycji lezącej

Gość gość
Moj maluszek jeszcze nie skonczyl 9-ciu miesięcy ale je praktycznie wszystko!Kurczak z rozna i kotlety mielone mógłby jeść codzienie.Golonka z zupki,kaszanka,pierogi z soczewicy lubi.Nawet juz pieczarki z pizzy zajadal bo sam zlapal i nic.Pączka to calego a najlepiej z serkiem homogenizowanym.Nie rozumiem dlaczego glodujecie dzieci,kaszki ,pierś?No ok ale dziecko potrzebuje juz konkretnej strawy.A z tymi soczkami i herbatkami,jeju no żal mi dzieci.