Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooooooooooo

tabletki anty-okres?????

Polecane posty

zaczełam pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych,pierwszego dnia okresu jak trzeba.Ale mam troche pytan.Zawsze miałam okres 3-4 a teraz mam juz tydzien czemu? czy cos sie ze mna złego dzieje? dzis miałam juz brazowe upławy wiec myslałam ze to juz koniec okresu ale znowu leci ze mnie jasno czerwona krew. Dlaczego?

dlatego ze przez pierwsze 3 op[akowanie moga wystapic plamienia cały zcas, przedłuzac sie okre, w ogole nie wystapic... eh przeczytaj ulotke

Gość przez 3 miesiące moga się
dziać dziwne rzeczy, masz to w ulotce napisane. Ale gdyby to się przedłuzało, to idź do gina, bo może musisz zmienic na inne

tak czytałam ulotke ale chciałam sie Was poradzic bo jestescie juz doswiadczone.

Gość fasolka...
pierwszy miesiaac może być dziwny ale tak już jest....chociaż ja nie miłam żadnych zmian;-)

Spoko, mi się takie coś utrzymywało ponad 10 dni. Potem było kilka dni plamienia. Teraz (przy 3 opakowianiu) już wszystko jest ok. ;-)

dziekuje Wam bardzo.Wiem ze sie wkurzacie na takie topiki ale lepiej jest sie kogos dopytac niz robic z siebie wariata u lekarza i latac z kazda br=zdura do niego.Dziekuje ze pomoc