Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slicznaaaaaa

Jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...seks?

Polecane posty

Gość slicznaaaaaa

Kurde juz sama nie wiem! Spotykamy sie i tarktuje mnie jak ksiezniczke, po czym wykreca mi numer typu odwolane spotkanie idt. Normalnie to bym myslala, ze chce mnie po prostu przeleciec no ale on nic nie robi w tym kierunku, kompletnie nic! Co prawda mimochodem mnie dotyka jak na przyklad idziemy obok siebie ale nawet nie odwazy sie mnie pocalowac. A ja naprawde go lubie ale zastanawiam sie, czy nie dac sobie spokoj.

Gość lllllllll
Ta, koniec roku się zbliża!

Gość slicznaaaaaa
sami idzcie do ksiazek glaby, przyda wam sie. jezeli ktos jest w rozterce to od razu malolat, dorosli nie maja takich problemow. skad w ludziach tyle zlosliwosci? Jest tu ktos normalny?

Kurde juz sama nie wiem! Spotykamy sie i tarktuje mnie jak ksiezniczke, po czym wykreca mi numer typu odwolane spotkanie idt. bardzo dobre zachowanie :D tzw kontrolne emocje :D miała bys podane wszystko jak na tacy ? to by ci sie znudził i bys go olała :D a tak !!! masz ciekawe zycie emocjonalne , które przeciez jak by na to nie patrzec to BARDZO UWIELBIACIE koles nie jest głupi , wie co robi ;)

Gość slicznaaaaaa
czyli co, mam go olac bo sie mna bawi czy sie bawic razem z nim, tzn. wykrecac mu podobne numery, w tym akurat jestem dobra ;-) ale nie wiem czy gra jest warta swieczki...

Gość slicznaaaaaa
ok, dzieki za rade :-)

Nie dorosli nie maja takich problemów:P i to nie jest złośliwość tylko stwierdzenie faktów:P po poście wnioskując masz ok 16 lat

Gość slicznaaaaaa
ta, a ty nie majac co robic siedzisz na kafe i wypisujesz nikomu nie potrzebne komentarze w temacie, ktory cie nie interesuje. To sie rzeczywiscie popisales/las dojrzaloscia psychiczna hahahaha!