Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomoco co dalej

czyżby tak się zmienił??

Polecane posty

Gość niewiadomoco co dalej

Byłam z nim 3 lata rozeszliśmy się na 2 lata czasem tylko jakiś sms i znowu zeszliśmy się na nowo ...kiedyś był taki olewający, nieodpowiedzialny,chamski a teraz w ogóle jest inny zmienił się czy to tylko po to żebym nie gderała już czy po prostu zrozumiał jak wiele stracił ??

Gość zanaa
faceci sie nie zmieniaja. on ucichl bo nie mogl znalezc zadnej naiwnej dupy.bedziesz miala wkrotce powtorke z rozrywki

Gość czuje ze mysle również
no to najprawdopodobniej chyba zrozumiał dwa lata dały mu do myślenia tak konkretnie

Gość Igusia212
Może, Ty już nie padasz do stóp? to też zależy od tego ...

Gość zanaa
po prostu popieram Twoją wypowiedz powaliła mnie na klaty hehe

Gość Igusia212
Pamiętajcie, że facet może być chamski do większości kobiet, a jak znajdzie taką jedną, to jak owieczka ... :D Bywa ... Zależy od zachowania kobiety wiele ...

Gość u mnie było tak
byłam w podobnej sytuacji byliśmy ze sobą 2 lata rozeszliśmy się po pół roku wrócił i jesteśmy już razem 2+3 =5 lat nawet się zaręczyliśmy ...on po prostu zrozumiał jak wiele stracił i jak bardzo mnie kocha życzę aby u ciebie było tak samo

Pamiętajcie, że facet może być chamski do większości kobiet, a jak znajdzie taką jedną, to jak owieczka ... Bywa ... Zależy od zachowania kobiety wiele ... " to jest wytłumaczenie kobiety ktora na swej drodze spotkała ciotke a nie faceta :P:P:P jak facet jest chasmki to taki zostanie :D jesli pod wpływem panny sie zmieni to oznacza tylko i wyłacznie ze był pozerem i o chamskosci to jedynie słyszał z opowiadan jego kumpli :p

Gość Igusia212
Regres - słowo miłość oczywiście jest Ci obce? :P

Gość heheh co by tu
powiem tyle że faceci się nie zmieniają tylko udają że się zmieniają drzewa nie przesadzisz bo w innym miejscu nie urośnie

Gość Igusia212
Nie masz pojęcia, co miłość potrafi uczynić z facetem ...

Gość Igusia212
Widocznie żaden Was nie kochał .... :P Stąd te wnioski ...

Regres - słowo miłość oczywiście jest Ci obce? a co to jest miłosc ? czyz by zmiana charakteru faceta pod wpływem czyników zewnetrznych , zachowan i zasad w postaci kar i nagród ?

Gość Igusia212
Kiedy jest z kobietą, bo jest ... to na pewno się nie zmieni ... Ale kiedy kocha, to nawet fizycznie staje się silniejszy ... itd. a co dopiero psychicznie ...

Gość fvkfnbvoe
dochodzę do wniosku z waszych wypowiedzi że facet jak kocha to potrafi się zmienić dla tej jedynej o 180 stopni ;D;D;D

Gość Igusia212
Regres - Tylko tym podkreśliłaś, że nie wiesz o czym mowa ... Żadne kary, ani nagrody ... wewnętrzne piękno promieniuje ... samo się dzieje ...

Żadne kary, ani nagrody ... wewnętrzne piękno promieniuje ... samo się dzieje ... oczywiscie :D zwłaszcza po fali rozstan i powrotów :D

Gość Igusia212
Jeśli kocha to owszem ... nieświadomie się zmienia .. Mój facet .. kiedyś troszkę rozrabiaka ... poznał mnie mola książkowego .. zaczął uczyć się (poczuł taką potrzebę, bo inteligentny to był) ... jedne studia, drugie, coraz lepsza praca ... Dzisiaj dyrektor ... a ma dopiero 30 lat.

Gość a moj...
także się zmienia aż się czasami dziwie bo to do niego nie podobne chyba mu zalezy i mnie kocha;)ale naiwna jestem co

Gość nie sypiam z komiczne
co Ty za bajki opowiadasz??? facet sie zmienia na lepsze pod wplywem milosci??? bzdury... chyba na gorsze, jak jest to tzw. milosc nieszczesliwa i sam musi sobie trzepac....wtedy ma frustracje i psychika mu siada

Gość ekslajzet
a dlaczego sie w ogole autorko rozstaliscie?

Gość pani dobra rada
albo 1. zrozumial co stracil albo 2. zdystansowalas sie na tyle ze wiesz ze mozesz zyc ebz niego i juz nie jest cieibe taki pewien. albo i jedno i drugie. nie ma co sie domyslac, lepiej utrzymaj taki stan rzeczy tzn nadal pokazuj mu ze bez niego mozesz zyc nie lec jak potulna owieczka bo inaczej znowu cie oleje bo pomysli ze i tak cie ma wiec moze inna dupe tez mu wybaczysz. przeczytaj mezczyzni kochaja zołzy

Gość rozstaliśmy się
bo mnie zdradził