Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VVVVVVVVVVVVVVVV

ILE POWINIEN ZARABIAĆ FACET, ŻEBY KOBIETA BYŁA ZAADOWOLONA?

Polecane posty

Gość VVVVVVVVVVVVVVVV

..i nie mowiła ze jest niezaradny....jaki to powinien byc zawod? I CZY NIE JEST niewazne waqzne zeby praca dawala mu radosc;BYLE BY KASY BYŁO SPORO....

Gość kurararararar
woj. warm- maz tu zeby dobrze zyć na 2 os potrzeba około 4 tys mysle ze jakby zarabiał 3 tys a ja 2 to juz by było dobrze

Gość SAFAFFEFF
2 os ? NA W-M 4 TYŚ STARCZY NA 4 OS. RODZINĘ OCZYWISCIE CHYBA ZE BABA JEST ZACHLANA

Gość sdfsdfsdf
żeby była zadowolona to minimum 5 tys na 2 osoby a za mniej to można po prostu żyć w sensie żeby przeżyć

Gość CV
A ja uważam,że powinien min 3500 zarabiać I mam w dupie czy macie mnie za materialistkę czy nie. Bo żeby założyć rodzinę trzeba mieć za co ją utrzymać na przyzwoitym poziomie. Miarka się przebrała teraz wygląda bardzo sexi

Gość ASFAFAFF
przynajmniej jedna sie przyznala. Tylko ciekawe ile masz lat i czy sama zarabiasz "na poziomie"

Gość kurararararar
SAFAFAFAFAFA tak masz racje peqwnie ze starczy ale ja mówie juz o naprawde takim dobrym zyciu, własny dom, 2 samochody, wycieczki

Gość CV
Facet zarabiajacy 1000 zł całe życie jest nieudacznikiem ,nienadajacym się na partnera. Ja mam większe ambicje i tego samego oczekuję od mojej drugiej połowy

Gość wiosenny powiew
nie wiem konkretnie ile powinien zarabiać ...zależy gdzie się mieszka jak w małym mieście utrzymanie zawsze będzie tańsze ważne żeby rodzina mogła żyć na przyzwoitym poziomie wakacje raz do roku i żeby starczało na opłaty....potrzeby bieżące i nie brakowało do końca miesiąca ......

Gość bojaźń
a mój nie pracuje i nie zarabia, ale nie kocham za to ile kasy mi daje. Akurat ja zarabiam nie najgorzej, pomaga mi, kiedy pracuję w domu. żyjemy skromnie, ale nie biednie. i to mi wystarczy. Święty spokój, obiad we dwoje, dużo czasu razem. Jakby miał harować całymi dniami i miałabym go oglądać tylko w niedziele, to nie chce. To już wolę to co mam.

Gość CV
dla większości kobiet szczęście i miłośc zależą od dobrze zarabiającego faceta, ponieważ mają pewność, że on o nie zadba, zatroszczy się, będzie potrafił zadbać o rodzinę, gdy kopbieta będzie np. siedziała z dzieciątkiem w domu, lub gdy zachoruje. Oczywiste jest, że kobieta też powinna zarabiać i nikt tego nie neguje.

Gość ja mam 2 tys
Gdyby o n miał 3 lub 3,5 tys nie zawracałabym sobie głowy kredytami i ciułaniem na wakacje

Gość CV
CHoć mamy równouprawnienie, to mimo wszystko rola mężczyzny jest zapewnić byt rodzinie, a kobiecie urodzić dziecko. I tyle I z tego powodu facet powinien zarabiać przyzwoicie, kobieta zarabiać przyzwoicie może.

Gość milion złotych

Gość menzatka honoratka
duzo, najlepiej tak zeby on zraabial a ona wydawala na co jej sie podoba, tak jak to zosttalo stworzone, NAUKOWCY juz to dowiedli ze zona z natury musi wydawac inaczej sie udusi

Gość menzatka honoratka
nie zgadzam siue z tym wyzej, my juz mamy TRZY KREDENSY, bardzo ladne z ikey

"CHoć mamy równouprawnienie, to mimo wszystko rola mężczyzny jest zapewnić byt rodzinie, a kobiecie urodzić dziecko. I tyle I z tego powodu facet powinien zarabiać przyzwoicie, kobieta zarabiać przyzwoicie może. " W takiej sytuacji lepiej już wydać na ekskluzywną prostytutkę niż dawać żonie, która się nie zgodzi na wszystko. :classic_cool:🖐️