Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big ninja bike

Przezyliscie/przezywacie/marzycie o przezywaniu prawdziwej, szalonej miłosci?

Polecane posty

Gość big ninja bike

Takiej od pierwszego wejrzenia, z szalonym seksem, z olbrzymią namietnoscia; takiej o ktorej pisza w ksiazkach, z powodu której robi sie głupie rzeczy, na martnera patrzy zamglonymi ze szczescia oczami, swiat wydaje sie naprawde, naprawde idealny i nieskazitelny; robi sie tatuaze z imieniem tej drugiej osoby, mysli sie o niej w dzien i w noc, rankiem i wieczorem; pragnie sie spełniac jej zyczenia i jednoczesnie czuje sie spełnionym...przezyliscie/przezywacie cos takiego? Ja o tym marze, nawet jesli miałoby byc to nietrwale to pragne takiej szalonej, prawdziwej miłosci...albo chocby zauroczenia. Tylko prosze nie piszcie mi - ja tak mam - moj chłopak jest super w łozku, swietnie sie dogadujemy, planujemy slub, jedziemy na wakacje do ciepłych krajów...nie o cos takiego mi chodzi:O

Gość ja właśnie przezywam.....
poznałam Go na wakacja za granicą, od razu jak spojrzałam na jego usmiech to mi kolana zmiekły...spędziłam z nim 3 noce i...wróciłam do Polski....to było 2 lata temu..a dziś? planujemy ślub:) Przeżywałam wszystkie opisane przez Ciebie emocje i życzę tego każdej kobiecie, Tobie również:)

Gość do ja wlasnie przezywam
prooosze, opowiedz wiecej;)

Gość fjhjkfhasfw
pewnie ze marze. kto nie marzy?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabc
hehhe..a ja byłam z facetem 4 lata i 3 miesiace przed planowanym ślubie zostawiłam go dla faceta którego poznałam przypadkiem.. i od razu sie zakochałam :D rzuciłam wszystko i wszystkich dla niego. Narzeczony chciał się zabić, rodzina wkurzona.,. masakra

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabc
nie wróciłam już do mojego narzeczonego. Jestem z obecnym mężczyzną, kochamy się strasznie rodzina go zaakceptowała choć z początku były niezłe akcje :o nie tolerowali tego związku,same kłopoty, musiałam się z nim spotykać po kryjomu :o serio :o a narzeczony? tak wielce zakochany, chciał się zabić, a 2 miesiące po rozstaniu znalazł sobie jakaś kurewkę:D nigdy nie pomyślałabym ,że tak to sie potoczy ale nie zaluje niczego

Gość dottttt
ja tak mialam:od pierwszego spojrzenia weszlam do nowej klasy i bach on tam siedzial spojrzelismy na siebie i koniec potem przeciwko wszystkim bylismy ze soba a potem slub a teraz po kilku latach wyje z rozpaczy i pytam czemu nie sluchalam madrych ludzi co mi mowili zeby to zostawic sprawdzilo sie co do joty i nawet nie chodzi o zdradzanie bo tego nie ma ale o wszysciutko inne gdyby mozna bylo odkrecic czas

Gość ja tam nikogo nigdy nie
przezywam. jestem z natury miła i nie chcę nikogo przezywać, a już zwłaszcza prawdziwej miłości.

Gość wituś-sprytuś
jestem na to za stary to dla gówniarzy

Gość w tej kwestii akurat
wiek nie ma znaczenia nie znasz dnia ani godziny:)

Przeżyłam i niczego nie żałuje, choć dużo czasu minęło od tamtego czasu. Do dziś nasza miłość jest taka sama jak wtedy i nie brakuje w niej spontaniczności.

Gość Cannibal Corpse
Za duzo sie naczytalyscie ksiazek i teraz pierdolicie glupoty.