Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna wariatkaxx

puszczam sie ciag dalszy

Polecane posty

Witam wszystkich wczoraj wstawilam topic ze sie puszczam i ze mnie to zabija ale przemyslalam sprawe i doszlam do wniosku ze mam to w dupie nikogo tym nie krzywdze wiec co sie mam przejmowac jestem mloda,atrakcyjna nigdy nie planuje sie wiazac na stale wiec czy robie cos zlego>?

Gość ja bym tez sie z toba puscil
zrobila bys to z nieznajomym poznanym przez internet?

Gość paulo
ja tez z miła checia

puszczam sie tylko z wybranymi

Gość wybrany40
jakie warunki trzeba spełniac aby być tym wybranym

troche inteligeci troche urody i to cos

Gość wybrany40
można wiedziec skąd jesteś? i ile masz lat? przepraszam ,kobiety nie pyta się o wiek,ale nie chce zostac pedofilem.pozdrawiam.

jak dla mnie to możesz nawet czterech pancernych, z czołgiem na czele. Ale po co robić z tego rozprawę życiową ? ;] Dobrze Ci? No to enjoy ;P Wiele osób, ze mną na czele, może Ci tylko pozazdrościć ;)

a ja mam 26 lat i 50 facetow na koncie :( (macanek,buziakow,walenia im konia,oralu i analu nie licze) juz sie poprawiłam i mam od paru lat 1 i tego samego faceta (zdrady mi nie w glowie, bzykalam sie jak bylam mloda i glupia :( ) jestem dziwką ?

nie moge wyjsc z podziwu ze nie zwyzywano mnie jeszcze od ku w Kroolefna nie nie jestes dziwka jestes osoba korzystajaca z zycia

Gość pan patafian
witam ponownie autorko i to wczorajsze "korzystanie z życia" tak cię zdołowało

witam panie patafianie przemyslalam sobie pare spraw i doszlam do wniosku ze na sile nie bede sie zmieniac;)musze sie nauczyc wyciszac sumienie po dllugich latach cwiczenia sumienie w echo sie zmienia;)

Gość tulim
krolefna - zdecydowanie tak jestes

Gość pan patafian
wedle uznania ps. autorko napisz proszę parę słów o sobie, wiek(o ile pamiętam 22) , studia, praca, zainteresowania, plany na przyszłość (ale tylko te nieseksualne) o ile można oczywiście :)

Gość pan patafian
a to skecz z moim udziałem :P

Amsterdam studiuje pedagogike specjalna na 3 roku pracuje przy organizac bankietow mam 24 lata na codzien jestem bardzo powazna i roozwazna osoba a po co ci to potrzebne?

Gość pan patafian
a nie nic i jeszcze tak z ciekawości zapytam, co się takiego stało że zaczęłaś hmm... przejawiać bardzo liberalne podejście do seksu

nie wie co sie stalo juz poprostu taka jestem,kiedys cos sie wydarzylo i mysle ze dlatego mam troche skrzywiony obraz moralnosci

Gość pan patafian
"kiedys cos sie wydarzylo i mysle ze dlatego mam troche skrzywiony obraz moralnosci" - ale co wybacz to niedyskretne pytanie :) oczywiście jeśli można widzieć

No tak tu jestem anonimowa wiec co mi tam, pierwszy raz nie zawsze bywa taki piekny,kiedy mialam 14 lat zostalam zgwalcona przez mojego owczesnego chlopaka wiesz bylam mloda glupia i nic z tym nie zrobilam myslalam ze tak poprostu mialo byc bardzo dlugo sie za to obwinialam ze to byla moja wina bo w pokoju obok byli ludzie wiec moglam krzyknac a tego nie zrobilam on wyrobil mi pozniej nieciekawa opinie. Z perspektywy czasu wiem ze nie bylam niczemu winna. nigdy nikomu o tym nie mowilam;(

Fetyszysta a czego tu zazdroscic???

Gość pan patafian
no cóż zrobisz co będziesz chciała, ale jakem patafian dodam kilka słów od siebie zastanów się jeszcze nad swoją decyzją. bo w tym sporcie apetyt rośnie w miarę jedzenia moje pierwsze skojarzenie to niejaka Monika, 34 lata, "lwica parkietu", niezależna i wyzwolona po całej długości, zadarty nosek i nadęta buzia, do tego opowieści co to nie ona i z kim to nie ona, wypisz wymaluj baba na okładkę cosmo gdy nikt nie widzi wóda i płacz w rękaw matki wiem brzmi to jak kazanie, ale... zresztą zrobisz co zechcesz

może nie drogi jaką przeszłaś, ale trochę punktu w jakim jesteś, czy rozwiązłości na jaką możesz sobie pozwolić; o tym innym razem, bo wstaję przed 6, poza tym jeżeli pobudki o których piszesz są podstawą Twoich zachowań, to nie jestem już tak przekonany, czy Twoja postawa jest niekonwencjonalna względem społeczeństwa, czy może raczej względem siebie, pozdr.

Patafian ludzie ucza sie na bledach wiesz nie wygladam jak z okladki cosmo niesty. moze z biegiem czasu sie ustatkuje odprawiam takie ekscesy zawsze po nieudanych zwiazkach moze chce sobie w ten sposob udowodnic ze jeszcze jestem atrakcyjna. moi znajomi wiedza co robie i wiedza jakie mam do tego podejscie podobno nie mam opini k rwy tylko zaliczacza nigdy nikt mnie nie zaciagna do wyra zawsze to ja jestem lowca polujaca na zdobycz najleprze towary sa moje to nie tak ze byle szybko z byle kim i zawsze uprawiam bezpieczny seks a moralniaki mam tylko wtedy jak nawywijam z kims kto naprawde mi sie podoba w sensie emocjonalnym nie fizycznym