Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

OŚWIADCZYŁ MI SIE!!!!!!!!!!! JaaaA WYCHODZE ZA MAŻ!!!!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

Normalnie szok, po 4 latach czekania a niego taka niespodzianka,masakra dzopiero na drugi dzien jestem w stanie cokolwiek napisac!!! :D Życie jest Piekne :D

Gość cbvcb
GRATULACJE!

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
aale mowie wam jak mnie zaszokowal, i wogole jakto zorbil :D no masakra :D

nie chce ci psuc humoru ale .... moja kolezanak 5 lat temu tez sie zareczyła :D nosi jak na razie tylko pierscionek na prawej dłoni ;)

Gość cbvcb
a jak to zrobił?

Gość gałabaniara
po 4 latach taki szok przeżyłaś? a czego się spodziewałaś? zerwania...?

Gość dsdsd
a czemu oświadczyny muszą oznaczać od razu ślub co

Gość niebieska--------
Gratulacje, tez bym chciala;)

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuu
Ale ludzie sa złośliwi.. ja Ci gratuluje.. i zebys byla szczesliwa jak najdłużej :)

Gość cbvcb
Marian, myślisz, że wszystkie założą takie tematy? ;) Życzę, żebyś go tak zawsze kochała i była wspaniałą żoną!

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
nie zaloze, facet jest porzadny, pozaty wole doswiadczonych starszych :D zostane macocha 2 dzieciakow jeszcze 2 zrobimy :p a mlodszej juz napewno nie znjadzie :D a jak zrobil? z moja kumpela ustalili co i jak, pojechalysmy na urlopik przedwczesny, kumpela zaproponowala do paryza na 2 tygodnie, ja sie wkurzala ze ona mnie olala bo po 1 dniu gdzies zniknela, szlajalam sie sama po miescie... wracam o 20 do hotelu, na lozku czeka sukienka balowa przepiekna clay pokoj wylozony rozami i karteczka od kumpeli... zajzyj do pokoju obok... no to ide ubralam sie, patrze 2 pokoj calu w rozach czerwony :Djakis grajek brzedgoli na skrzypeczkach i kogo widze moj naukofanszy :D muzyczka gra, pieknie zastawony stol swiece... i po piekniej kolaci, przetanczonej nocy zapytal czy chce spedzic z nim reszte zycia :D hehe L:D ani nic nie powiedzialm tylko wywalilam grajka i zaciagnelam go na to lozko pelne platkow roz ahhhhhhh :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
bo zapytach czy chcesz a mnaie wyjść? prosze... jak najdszybciej :d wiec chyba oznacza to czy chcesz leciec zaraz ze man przed oltaz ewentualnie do urzedu stanbnu cywilnego...

Gość milion złotych
wow. zadroszcze. będziesz miała piękne wspomnienia...

podszyw :P:P:P:P autorka nic nie wspomniała o pierscionku w opisie :P:P:P

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem w takim szoku ze masakra :d pojutrze wracam do polski na 2 miesiace wiec rodzine poinformuje :D teraz beda wakacje w polsce:d moze tez jakas niespodziannke wymysli:D

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
dla mnie nie jest wazny pierscionek boi ich nie lbue i nie nosze, juz kiedys mowilam kolezance, nie dostalam pierscionka ale tak jak chcialam piekna kolie :) bede juz miala do slubu :D

Gość yasminee
CHCIALAM SIE ZAPYTAC co o tym sadzicie.................. wczoraj mi sie chlopak oswiadczyl, bylam najszczesliwsza pod sloncem, a dzisiaj sie troche poklocilismy bo ja nie moglam tam czegos znalesc i on sie wkurzyl i ja wkurzylam i w zlosci powiedzial, ze COFA wszystko co powiedzial wczoraj, czyli te zareczyny, ja wybieglam z placzem, potem mnie przepraszam i powiedzial, ze nie mial tego na mysli tylko powiedzial tak w zlosci a szczerze to dlaej czuje to samo i mnie kocha......jak byscie sie czuly?? bo ja dziwnie:/teraz.....

Gość yasminee
czuje jakby mi kubel wody wylano na glowe:(:( a tak sie cieszylam..............PORADZCE COS PLISSS

Gość Josió Wilkupnik
Małżeństwo to nie same słodkości i ciągłe wyżyny uczuć i doznań. To przede wszystkim odpowiedzialność, lojalność i wspólne dążenie do celu. Życie to nie bajka. Nie rozpieszcza a hartuje ducha by nasze serca biły mocniej...