Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazynka28

dylemat

Polecane posty

Gość Grazynka28

Hej babeczki tudzież panowie! Znalazlam te wymarzona i cudowna kiecke, pojechalam, przymerzylam, cena rozsadna, w bieli mi ladnie, ale przy okazji okazalo sie ze w innej wygladam lepiej... Ale te inna jest z halka, niby Pani w salonie mow, ze wiekszosc z halkami idzie i ze taka bez jakistam tiuli czy innych falban nie przeszkadza, ale juz nie wiem sama, da sie w czyms takim tanczc? Ta, która chcialam, ale okazalo sie ze moze troszke za koszulkowa dla mnie, sliczna, ale chyba do innego typu urody: http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=37 Ta, w ktorej wygladam lepiej: http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=58 Kto z doswiadczenia wie, ze z kolem da sie chodzic siadac, tanczyc...?Gwarantujecie?

Wg mnie ta zdrugiego linka jest zdecydowanie ładniejsza. Co do koła to nie ma z nim najmniejszego problemu w poruszaniu się , siadaniu czy tańczeniu.

zdecydowanie pierwsza,druga mi sie nie podoba. ale musisz dobrac do siebie, jesli w 2 Ci lepiej.. ja osobiscie idiotycznie czulabym sie w halce ale to moje zdanie,sama mam raczej rybke.

Gość gwiazdeczka 555
ta pierwsza jest the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a druga taka niewydarzona, ale wybor nalezy do Ciebie...

Gość kokolinkaa_mia
a mi zadna si enie podoba pierwsza za biedna druga za bogata :P

Gość po pierwszej to nawet
nie widac ze ślubna jest.... takie fru fru cos o kształcie ciązowym...druga jest po prostu śliczna wiec jesli w 2 ci lepiej to ją bierz...wazne czy jest ci w niej wygodnie...swoja droga jak kuppisz pierwsza to potem bedziesz zakladala topik ze moglas wziasc ta druga i co robic bo zaq pierwsza juz czesc zaplacona...

Gość okularnica....
miałam tak samo, szukałam 'koszulki' a wyszłam xz taka z halką bo lepiej w niej wygladam. Z tego co zauważyłam to te z kołem są wygodniejsze, bo koło odsuwa materiał od nóg i nic sie między nogami nie plącze.

Gość okularnica....
mało tego, szukałam prawie takiej jak a pierwsza, a mam prawie taka jak ta druga:) ale ja od razu wiedziała, że w tych koszulowatych wygladam jak dziewczynka i czułabym sie głupio, że np ktos z gosci ma jakas efektowniejszą suknię (ale to ja, nie każdy by sie moze tak czuł)

Gość omg - znowu ty
jeżeli w obu czujesz sie dobrze to weź ta, w której wyglądasz lepiej. W końcu goście beda podziwiać Ciebie w sukni a nie suknię.

Gość jussaa
a moim zdaniem popadłaś ze skrajności w skrajność.Pierwsza za skromna dla mnie a druga to już w ogóle mi sie nie podoba.Jakbym miała między nimi wybierać to pierwsza..

Gość Grazynka28
No to chyba zdecydowalam, skoro slysze jakies glosy, ze z ta halka to nie jest tak zle w czasie tanca...Ta druga tak bogato na zdeciu wyglada, przez to tlo siatla itp, w rzeczywistosci troszke subtelniej. Okularnica- ja wlsnie mam tak jak Ty- chcialam, tak powiewna, ale to nie dla mnie, bo jak w pizamce sie czuje, choc widzialam jak inna babka mierzyla na niej wszytko gralo, ale coz... Miss Pariss za to podkreśla mi ładnie talię i no i jest z dobrego materiału. Kupuję!:)