Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztanica

ciaza przy tabletkach anty??

Polecane posty

Gość Sztanica

Siemano! jestem tu nowa... czytala wasze wypowiedzi... nie powiem jedne mnie pocieszaja a inne doluja. Biore Diane-35 od kilku miesiacy wczesniej bralam microgynion 21. w sumie to juz 5 lat biore te tabsy... odkad zaczelam wspolzyc. ale pytanie mam takie bo stalo sie cos dziwnego... Podczas ostatniego stosunku moj organizm przyja sperme partnera co nigdy mi sie nie zdarzylo... co to moze oznaczac?? czy to znaczy... CIAZA??

Gość Sztanica
no zawsze sperma po stosunku wyplywala (wiem ze to smiesznie brzmi a nawet komicznie) ale teraz bylo inaczej...

Gość widocznie jej nie było
:)

Gość pudelek pl
ha ha ha

Gość Sztanica
hmmm... widze ze tylko poprawilam Pania humory. cieszy mnie to ale wiem ze sperma byla... a Panie mi nie pomogly

Gość widocznie jej nie było
przede wszystkim paniOM a nie panią... Myslę, że nie tylko polski szwankuje ale i biologia rónież. Szyjka macicy nie mogła się na tyle rozszerzyć aby pochłonąć normalną porcję spermy, więc nie wymyślaj tutaj jakichs cudów. Albo spermy było bardzo niewiele i pomieszała się z twoim sluzem, albo wypłynęła na przescieradło i nie zauważyłaś. Ponadto bierzesz tabletki i gdyby nawet powstała wielka czarna dziura i pochłonęła wszystko, to w ciąży nie będziesz :)