Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh

zachcialo mi sie zwiazku na odleglosc

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh

no i teraz mam za swoje,dostaje juz szalu im dluzej ze soba jestesmy tym wiecej za nim tesknie, tak bardzo chce zeby tutaj ze mna byl ,tak bardzo go kocham i tak bardzo cierpie,jak mam zyc, codziennie chodzic spac sama, budzic sie w pustym lozku,marzyc tylko ze on tutaj jest,jestem w zwiazku a tak jak bym nie byla,zyc od miesiaca do miesiaca zeby go zobaczyc chociaz raz,pieprzone zycie zawsze musi byc takie pokrecone

Gość niebieska--------
ja juz jestem tak poltora roku.....

Gość cdafadsasds
lepiej sie ciesz ze masz fajnego faceta a nie szukaj dziury w calym zajmij sie swoim zyciem

Gość buuuuuummmmmmmmmmmmmm
ja już tak prawie 2,5 lata:) ale co zrobić:) jeszcze zostało mi 5 miesięcy:) więc damy rade:) dla chcącego nic trudnego:) jaka odległosc was dzieli??

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
moje zycie to on, chce jego , chce go widziec codziennie,jest mi teraz bardzo smutno i okropnie za nim tesknie,

no ja mam lepiej:) widujemy się co 2 tygodnie:) w nagłych wypadkach:) rzadziej:)

widzisz?:( to nie narzekaj sa tacy ,którzy maja gorzej:PAle na szczescie mam swoje zycie i potrafię sobie je jakos ułozyc bez niego.

to sie pakuj i wyprowadz gdzies blizej niego ;p a tak serio kwestia przyzwyczajenia:) jak mam tak że jak się nie widzimy to jako tako leci:) praca uczelnia dom:) a jak przychodzi moment rozstania to ;(

Gość cdafadsasds
" moje zycie to on" - przekaż mu moje wyrazy współczucia

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
on jest teraz w Londynie,nie ma na razie zadnej opcji zebysmy zamieszkali razem,widujemy sie co miesiac,

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
co tam ja bylam w tkaim zwaizkuy 2 lata na odleglosc 2000km... potem 2 lata normlanie i wczoraj sie oswiaddczyl:D

Dama we mgle... a na jak długo się widujecie??

Gość doświadoczona koleżanka00
no to choojowo powiem Ci.

Gość niebieska--------
buuuuuummmmmmmmmmmmmm a po jakim czasie ustaliliscie konkretny termin zamieszkania razem?

marudzisz;P i tyle Ci powiem:) jak widzisz nie jestes sama w takiej sytuacji więc jezeli ci zalezy na związku to dasz rade;) dobra ja mykam bo się z koleżanką umówiłam:) zacznij żyć trochę własnym życiem:) i nie myśl tyle o nim:)

w sumie.... wiesz u mnie jest troche zakręcona syt. bo ogólnie znamy się ponad 4 lata:) i byliśmy przyjaciółmi na odległosc, ze względu na brak funduszy na spotykanie się, jak zaczeliśmy pracowac i się już spotykać jako para;) to po 3-4 m-cach:) było powiedziane że jak zrobie licencjat to zamieszkamy razem:)

Gość Lili Co
od roku jestem w takim zwiazku....tez cieprie ...usycham z tesknoty....a gdy go slysze, chce byc z nim...poczuc go....

Gość Lili Co
ale jak ktos wyzej napisal....nie mozesz pisac ,ze twoje zycie to on... zajmij sie czyms to okres oczekiwania wyda sie krotszy.... :) ja pracuje, ucze sie, wychowuje dziecko...niby nie mam czasu...ale myslami wciaz jestem przy nim....gadamy ze soba 2h dziennie... ja narazie nie przeprowadze sie w jego strony , bo mam tu studia...prace... a on sluzy na wysokim stanowisku i od tak nie moze sie przenisc...poza tym buduje dom...pomaga matce... ale wiem ,ze jesli przetrwamy to moze byc pieknie :)

tak więc dasz rade;) tak jak większosc... z ciekawosci ile masz lat??

A mnie się nie zachciało ani mader w Italii, ani faceta w Szkocji. I co? I dostałam jedno i drugie. I co z tymi zachciewajkami...

nie rozumiem czemu nie możecie się przenieść do swoich chłopaków/mężów... jest przecież tyle możliwości. Co Was w takim razie trzyma tu, w Polsce, że nie możecie pojechać do przykładowego Londynu?

Mnie trzyma poczucie odpowiedzialności. Za babcię po 2 zawałach. A inne dziewczyny? Buuu... pewnie masa powodów.

ja koncze to co zaczełam ;) czyli studia 1-szego stopnia:) i sie wyprowadze:)