Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona18181818

pomozcie..boje sie

Polecane posty

Hejka wszystkim..na wstepie prosze tylko o powazne odpowiedzi...mam problem.od pewnego czasu gdy moj facet robi mi palcowke to gdy juz skonczy zauwazam plamy krwi na majtkach..blone mam juz przebita wiec mnie to bardzo dziwi..ale to nie koniec...pozniej zaczyna mnie strasznie bolec ci**a..szczypac itd...przy sikaniu bol takze mi sie udziela..pliska napiszcie co o tym myslicie...

Gość a na glowie kukuryku
idz do lekarza..jakiekolwiek slady krwi nie sa normalne...

Gość paulo
moze facet cos zle robi i

watpie zeby robil cos nie tak...jest doswiadczony...

szczerze??to jeszcze nie byla u ginekologa...wiem...powinna isc..ale ja sie potwornie boje...;/

Gość paulo
to sie lepiej nie bój i idz do tego lekarza zeby ci sie cos nie stało

No wiem..a ktos wie czym moze byc to spowodowane?co moze mi byc?

Gość paulo
a boli cie w trakcie polcówki?

nie..nie boli...palcowka doszlam kilka razy...chwile po tym jak przestaje mi robic zaczyna sie bol...;/

Gość paulo
moze masz jakies zapalenie jajnikow tylko dopiero sie zaczyna.Moja dziewczyna miała podobnie ale ja tak zaczeło bolec ze musielismy zadzwonic po pogotowie.

Powinnaś pójść do ginekologa. Najlepiej w tym tygodniu. I nie bój się - ginekolog to taki sam lekarz jak wszyscy inni.

to ze ty masz brudne lapy...to nie znaczy ze wszyscy maja...dzieki za komentarze..pojde do tego lekarza..jakby jeszcze ktos cos wiedzial o tym to pliska napiszcie///

pytasz to odpisuje skoro nie chcesz znac czyjegos zdania to nie zakładaj topiku juz jedna miała takie same objawy jak ty był taki topik

Gość i wszystko jasne
Facet zeskrobuje ci ścianę pochwy. Lepiej idź do gina.

a)sprawdź czy ma pazury obcięte równo b) może i myje ręce, ale np pare razy wyszedł z kibla i nie umył c) jak się boisz iść do gina to nie uprawiaj seksu- to rzecz dla dojrzałych, ginekolog nie będzie Cię macał ani robił palcówki, tylko cię ZBADA

Gość i wszystko jasne
Możliwe, że ma przydługie paznokcie, lub obciera mocno ścianę pochwy palcami. Powinnaś też sprawdzić czy nie masz nadżerki .

to jest tak że są pewne kobiety że potrzebują mocnej stymulacji żeby dojchodzą prawie na granicy bólu a facet jak nie wyczuwa reakcji negatywnej to normalnie drapie cipkę do uszkodzenia a że potem jak idziesz siku mocz powoduje pieczenie i ból

Gość xxxxxxxxx111111
debilstwo pomóżcie jak ci sie nie da pomóc idz dziecko do lekarza a jaksie boisz to ktos juz wczesniej napisał ni bierz sie za sex

sory olwinecja myslalam ze sobie jaja robisz...teraz juz jestem pewna.ide do lekarza!! juz powinnam dawno pojsc..dzieki wielkie...mam nadzieje ze cora nie bede..;/;/

nie mam powodu do robienia jaj lec do lekarza rzeby nic sie gorzej nie porobiło bo taka infekcja może narobic szkód tak mi sie wydaje

xxxxxxxx....debilstwo???prosze cie...ktos inny wykazal sie tu debilstwem wyjezdajac na mnie...wszystkim wydaje sie to takie wszystko latwe...

Gość i wszystko jasne
Czasami ludzi ponosi gdy widzi się posty z tekstem świadczącym o kompletnej ignorancji w danej dziedzinie. Wkurza zwłaszcza, gdy dojrzała seksualnie i współżyjąca kobieta nie ma pojęcia o własnym organizmie. Faktycznie za ostro Cię pojechali, ale mam nadzieję, że da Ci to do myślenia.

tak jak ktoś wyżej napisał może to być nadżerka. Wiele kobiet to ma, ale niestety trzeba ot leczyć bo moze prowadzić do raka. I nie bój się iśc do ginekologa, ja też się bałam, ale pomyśl, ze pani czy pan ginekolog ma pełno takich pacjentek jak ty dziennie.