Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexiFlexi

69 .. i co dalej??

Polecane posty

Gość SexiFlexi

Hey laski;) Do niedawna mowilam ze nigdy w zyciu nie zrobie kolesiowi loda. Bo wydawalo mi sie to strasznie ochydne i takie fujj.. Pozatym mam aparat(u gornych i dolnych zebach) i balam sie ze cos mu zrobie, a ogolnie to jestem bez doswiadczenia i raczej niewiem jak sie robi takie rzeczy :/ Ale wkoncu udalo mu sie mnie na to namowic i to zrobilam(nie bylo az tak zle:P chyba ;] haha) Pare dni pozniej zaliczylismy 69 i w sumie nie było tak zle;] A chyba najfajniejsze w tym jest to ze jestem nadal dziewica;) Czy to nie jest dla was dziwne?? Myslicie ze powinnam juz dojsc do konca i to zrobic? Jezeli on mi robi palcowki (i sama tez sobie dogadzam:P) to myslicie ze stracenie dziewictwa tez mnie bedzie bolec?? Bo w sumie najbardziej to sie boje tego bólu..;/ Pomocyyy!! ;* pS. To raczej do chłopakow:P Czy jak laska ma kolczyka w jezyku to lepiej robi loda? Macie wiecej przyjemnosci z tego??;) dzieki za odp;)

Gość smells like 90 *
nidgy nie byłam dobra z matematyki ale wydaje mi się że po 69 jest 70....

Gość akukurykuuu
ojejej... Pierwszy raz nie boli:) no dobra...ułamek sekundy...jeśli partner odpowiednio to zrobi:)

Jeżeli czujesz się gotowa na stosunek dopochwowy i chcesz tego, to zróbcie to. Tylko pamiętajcie o prezerwatywie. Boleć nie powinno.

Gość BeR_X__1988
"Do niedawna mowilam ze nigdy w zyciu nie zrobie kolesiowi loda." Boże strzeż mnie od takiej Kochanki :)

Gość xxxxxiiiiiiii
a kto powiedział ze to boli gdzie naczytalas sie tych bzdur

Gość SexiFlexi
No ale zrobilam:P hehe do xxxxxiiiiiii : No wszyscy tak mowia:P

Gość ile masz lat dziewico
?

Gość Matt88898999
ile masz lat i czy polykasz?

Gość SexiFlexi
Noo a jak z tym kolczykiem?? Jest lepiej czy nie??

Gość Niczkuśka
zalezy od calej stuacji. jak podczas seksu bedziesz sie stresowac i myslec "o boze zeby nie bolalo" to bedziesz spieta i naprawde moze cie bolec. jednak jesli facet o ciebie zadba, dobrze popiesci, bedziesz rozluzniona to nie masz sie czego obawiac. pamietaj tylko, jak nie jestes gotowa na seks, to nie mozesz sie zmuszac. kochajacy facet uszanuje twoja decyzje i poczeka. a co do kolczyka - wg mojego chlopaka kolczyk w jezyku wzmacnia doznania ;)