Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważne do cholery

jutro matka chce mnie na siłę zaprowadzić do gina, a ja się tak bardzo boję, co

Polecane posty

Gość nieważne do cholery

...co mam zrobić, żeby zmieniła zdanie? Może symulować jakąś chorobę? Jak myślicie? poradźcie coś, bo ja tego nie przeżyję chyba!! nie chcę żeby jakiś obcy, obleśny typ oglądał mi krocze!:( wolałabym na kolanach do częstochowy zmierzyć! :(

Gość tak na pewno
a nie mozesz isc do kobiety?

Gość ulkaaaa
Ja dzieki Bogu sama sie wybrałąm bez mamy:)

Sprawdź czy przyjmuje ginekolog - kobieta i zarejestruj się. Idź z koleżanką. Przecież mama nie musi Ci towarzyszyć :)

Gość idz idzi dzidz
idź dziewczyno czym prędzej tym lepiej!! dobrz e, że masz mamę która cię chce zaciągnąć ale lepiej by było żeby podczas wizyty po jakiejś chwili wyszła a ty żebyś mogła sama szczerze z lekarzem pogadać... bo nei koniecznie możesz chcieć żeby mama wsio wiedziała..

Gość wituś-sprytuś
cipsk trzeba obejrzeć z cipska zioną choróbska

Gość jellena
Idź, idź.

Gość mama nie moze Cie do niczego
zmusic i tyle ;)

Gość nieważne do cholery
owszem, do kobiety to jeszcze byłabym skłonna pójść, ale ona mnie zapisała do faceta :/ facetom to powinni zabronić uprawiać ten zawód kurwa mać!😠 zboczeńcy 😠 a lat mam 18:/ wiem, wiem stara jestem ,:/ z koleżanką jeszcze gorzej . przecież by mnie wyśmiała, że w tym wieku jestem i jeszcze nie byłam i na dodatek chcę to odkładać w nieskończoność , bo SIĘ BOJĘ. Matce powiedziałam, że sama nie pójdę, więc powiedziała, że pójdę z nią i zaprowadzi mnie choćby na smyczy, jak nie będę chciała po dobroci 😠 :/

Gość nieważne do cholery
wituś-sprytuś a z kutasów jeszcze większe, kretynie:/

Gość wituś-sprytuś
taki gin to jest fucha - ręka w cieple i za kino mu jeszcze płacą

Gość nieważne do cholery
no tak, od razu prowokacja:/ i co jeszcze? :/

Gość nieważne do cholery
i właśnie tacy zboczeńcy jak wituś zostają ginekologami! i jak ja mam się nie bać?!

ależ droga koleżanko :) masz 18 lat i mozesz sama decydowac co robic... bedziesz chciala - pojdziesz, nie?twoja sprawa,twoje zdrowie :) chyba ze mamunia chce sie dowiedziec czy jestes dziewica lub czy jestes w ciazy ;) :P NIE DAJ SIE! albo postaw ultimatum,ze chcesz do kobiety isc pierwszy raz! chociaz ci powiem ze faceci są delikatniejsi ;) ja niechcacy raz poszlam, bo myslalam ze do babki sie zapisalam i drzwi do gabinetu otworzyl mi facet... ciekawe jaką miałam mine :D ale dalo sie przezyc ;)

Gość spirdalaj zdrowaśki klepać
obesrana oazowiczko, zboczona franco

Gość idz idzidzi
to tylko teraz się denerwujesz :) mężczyźni zwykle sądelikatniejsi i to jest ok :) nie martw się, może za pierwszym razem skończy się na roZmowie i tyle? możesz nawet pow. czy np na badanie nie możesz następnym razem?? chociaż ja bym polecała już za jednym zamachem wsyztsko.. będziesz panikować, ale po będziesz dumna z siebie że masz to za sobą!!:)

Gość studia198910
ja tam od zawsze do faceta ginekologa chodze. dobry fachowiec. 2 ciaze mi pieknie poprowadzil. ginekolog to nic strasznego.

Gość 888888888888888888888
tez sie balam nie samej wizyty moze ale tego wlasnie momentu... i przezylam o dziwo :D wlasnie idz do kobiety.. chociaz slyszalam ze niektórzy faceci sa lepsi w porównaniu z niektórymi kobietami w tej samej miejscowosci bo np robia to delikatniej a inne jak tam wszystko powsadzaja to potem na nastepny dzien lazic sie nie da..

Gość nieważne do cholery
tak, jeszcze wmawiajcie mi, że facet jest delikatniejszy:/:/ dziękuję, naczytałam się już tyle opowieści o różnych zboczonych ginach, że nie chce mi się wierzyć w tę delikatność:/

Gość nieważne do cholery
ja zboczona?! no śmieszni jesteście:/

Gość nieważne do cholery
przerwa a Ty też jeszcze nie byłaś?;)

Gość studia198910
sory. ale ty chyba jakas nie tego jesteś. sprawdz, a sie przekonasz. moze zpytaj kolezanki gdzie chodzą, ze niby zmienić chcesz. napewno poleca ci jakiegos fajnego

Gość vbnhgjg
bez przesady, w wieku 18 lat nie ma paniki zeby szla do ginekologa, jak nie jest gotowa niehc sie psychicznie w spokoju oswoi, a durna matka ciagnac ja na sile zrobi jej uraz i potem w ogole nie bedzie chodzic :O co za glupie babsko z tej twojej matki

Gość Latosława z Więczysławia
ja już zaliczyłam:D 3 facetow ginow i 2 kobiety gin, nikt nie byl zboczony, nic mnie na drugi dzien nie bolalo:o

Gość idzidiz dizsz
od wszytskiego są wyjątki :) nie bój się będzie dobrze!! tylko ja na Twoim miejscu mniej bym się bala sama niż z mamą :P bp moja mama by wprowadzała na pewno dziwną atmosferę... ale to już sama przemyśl jak wolisz ;)

Gość 888888888888888888888
jak gin moze byc zboczencem??? gdzies ty to wyczytala.. co ty myslisz ze zeby zostac ginem to wystarczy kiwnac palcem??? jak ktos jest zboczony i musi sobie poogladac gole baby w realu to chodzi do burdelu a sie nie fatyguje tyle lat!!! to sa lata ciezkiej pracy!!! a ty myslisz ze jakiemus zboczencowi tyle lat chcialoby sie czekac zeby móc sobie w kocu popatrrzec nie tylko na 20 letnie ale i na 50 letnie dupy :O

Gość nieważne do cholery
kretynką to ty jesteś, wypraszam sobie. oceniać kogoś kogo się nie zna to czysty kretynizm. bardziej aseksualnej osoby jak ja nie znam, więc nie pierdol mi głupot , że jestem zboczona :/

Gość studia198910
a ta wizyta z mama to i badanie z mama ma być??