Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważne do cholery

jutro matka chce mnie na siłę zaprowadzić do gina, a ja się tak bardzo boję, co

Polecane posty

Gość Latosława z Więczysławia
wiecie co, to jest jakas paranoja, pipki na kafe nadają non-stop o seksie, analach, oralach, dawaniu dupy na imprezach, w krzakach, a do gina sie wstydzą iśc:o ZAŚCIANEK:o

Gość nieważne do cholery
i bardzo dobrze. ja też nie idę. :P może kiedyś... ale na pewno nie do faceta i matka mnie to tego nie zmusi:/

Gość samasobie
do autorki ginekolog też człowiek, nie takie dupska widział i podniecał się nie będzie. jak nie chcesz to się nie godzisz na badanie i tyle. nie drzyj papy od razu tylko zrozum, to zawód jak każdy inny. czy każdy chirurg musi być maniakiem, który tylko chce flaki wypruć? uwierz mi, dla ginekologa jesteś kawałkiem mięska i tyle ;) a jak będzie niemiły to możesz go zmienić na innego. powodzenia :)

Gość studia198910
gdy ja byłóam w podstawówce to nas pedagog do ginekologa zabrała. zeby nam pokazać jak wyglada fotel i oswoić z tematem. my wtedy zadawałyśmy pani dr. różne czasami smieszne pytania ale było fajnie. wiele z nas odrazu zapisało sie na wizyte.

Gość nieważne do cholery
ok, ok dziękuję wam serdecznie za te złote porady :/🖐️

Gość idzi dzii dic
hehe :D bardzo mi się spodobało to prównanie do chirurga :D

prawie wszystkie choroby kobiece przebiegają bezobjawowo, i wizyta u ginekologa dla kobiety jest koniecznością włącznie z badaniem piersi.

Gość studia198910
a jak dostaniesz jakiegoś choróbska. zapalenia jajników np. to nie bedziesz sie zastanawiała czy to facet czy babka. bedziesz blagala zeby ci ktos pomogl. lepiej pozno niz pozniej!

Gość nieważne do cholery
no wiesz, moja matkę też mama zaprowadziła, więc ona sądzi, że to jest ok i chce postąpić tak samo:/ to będzie najgorszy dzień w moim życiu jeśli się jakoś z tego nie wykręcę!:O

Gość studia198910
a jak bedziesz dziecko rodziła to co nie zgodzisz się zeby poród facet odbierał???

Gość nieważne do cholery
przedmiotowo to mało powiedziane:O weź się tam rozkracz na tym fotelu przed jakimś obcym fagasem...wrr koszmar :/

Gość nieważne do cholery
a kto powiedział, że będę dziecko rodzić? :/ każda kobieta musi?:O wyobraź sobie, że mam większe ambicje niż pieluszki i kaszki, więc bez takich tekstów mi tu proszę.

Gość samasobie
oj dasz radę :) więcej nerwów niż to potrzebne. u pierwszego byłam "w locie" prosto z izby przyjęć i prawie padłam na serce a poszło dobrze. gościu nie ma prawa rzucać durnych komentarzy czy coś takiego. to jego robota i tyle.

JA też mam 18 lat i byłam już nie raz u ginekologa, na początku też sie bałam ale jak poszłam to przekonałam się ze nie jest zle :) chodziłam do kobiety co 6-8 miesiecy na kontrole zeby sie badac czy wszystko jest wporzadku :) Jestem spokojna i nie musze sie przejmowac ze coś jest ze mną nie tak :) teraz bede się wybierała do męzczyzny bo słyszałam że są DELIKATNIEJSI !! nie jedna koleżanka która chodzi do faceta mi mówiła więc się przejde :) strasznie się wstydze ale poradze sobie :P

tak, rozkraczasz się przed obcym fagasem, ale dla własnego dobra. tak samo jak rozdziawiasz buzie przed obcym fagasem, jak idziesz do dentysty 🖐️

Gość nieważne do cholery
dzięki przerwa 🖐️ ale wiesz, rozmowa z moja matką polega...na jej monologu, ja nie mam nic do powiedzenia :/

Gość aja byłammm
no nic dziwnego ze dzieci nie chcesz mieć . jak sie jest takim jak ty to rzeczywiscie lepiej sie nie rozmnazac. pozdrawiam kretynko!

jestem żonaty już wiele lat i zdrowie żony jest bardzo ważne. Przez kilka lat cierpiała bo miała bardzo bolesne okresy, a więc gadka, bo jest kobietą i musi cierpieć i łykać pyralginę. Po wizycie okazło się że miała mięśniaka w macicy i przez lata cierpiała niepotrzebnie. Po zabiegu i leczeniu wszystko się wyregulowało i jest teraz jak nowo narodzona, bez zwijania się co miesiąc z bólu.

bmblondyn, wlasnie mialam o podobnej sytuacji napisac. wreszcie madrze gadasz :classic_cool: 🖐️

Gość nieważne do cholery
niby nie ma prawa rzucać głupich komentarzy, to dlaczego w takim razie wielu ginekologów głupio się pyta "a dlaczego pani depiluje miejsca intymne?" :/ co ich to do cholery interesuje?! :/

a skad to wiesz, przeciez nie bylas u gina? pewnie za duzo naczytalas sie na kafe:o byl tu kiedy taki topik, a wiekszosc opowiesci tam to powtrzana z dziada pradziada wymyślone historyjki 🖐️

Gość nieważne do cholery
myśli, że jak jest "anonimowa" to może mnie od kretynek wyzywać :/ żebyś się kurwa nie zdziwiła!!

Gość nieważne do cholery
owszem, naczytałam się :/

napisałaś w pierwszym poście bardzo nieprzyjemne zdania, typu obleśny typ, lekarze którzy operowali moją żonę nie byli obleśnymi typami tylko naukowcami zainteresowani zdrowiem pacjentki i jej samopoczuciem. Lekarz ginekolog, który zeszył ranę po operacji zrobił to tak, że nawet nie widać ciecią. Jesteś młoda i nie uchodzi umieszczać tak nieprzemyślanych komentarzy, o lekarzach tej specjalności.

Gość nieważne do cholery
możesz mi powiedzieć drogi obrońco ginekologów czego Ty szukasz na forum dla kobiet i to w dodatku w wątku o pierwszej wizycie u ginekologa? Może sam nim jesteś, co? :/

ja jestem obrońco ginekologów, dziecko lekarz jak każdy inny, napisałem , fakt, uratowali moją żonę od powikłań ginekologicznych, a sam jestem inż po Politechnice Poznańskiej, a ty jesteś , niemiła i zarozumiała siksa

Gość szok__
do niewazne.....a ty co,urwalas sie z choinki??? ze niby co tu robia faceci???? bez nas byscie sie tu zanudzily albo zagryzly!!!! co do ginekologow.....jak macie takie duze obawy,to znajdzcie gina -geja...i po sprawie! zreszta sie nie dziwie ze faceci zostaja gejami....jak sie naczytasz jakie chorobstwa z tych cip wychodza to sie wszystkiego odechciewa! gin po pracy wychodzi na ulice i mowi: -no....nareszcie twarze!!!:P

Gość samasobie
opowieści o durnych komentarzach są z reguły mocno przesadzone. jeśli facet ma choć trochę oleju w głowie to sobie na to nie pozwoli. poza tym skoro mama umówiła Cię do niego to chyba go zna i wie, że się sprawdzi. powtarzam, badania na fotelu nie musisz mieć już teraz! nie nakręcaj się i postaraj się gościa nie pogryźć ;) on nie jest winny, że Ciebie zmuszają

Gość nieważne do cholery
miła jestem dla tych, którzy na to zasługują, ot co ...a nie dla tych, którzy wyzywają mnie od siks czy kretynek. szok_ ależ ja nie miałam na myśli wszystkich facetów na kafe a jedynie kogoś o nicku bmblondyn, bo on raczej mało śmieszny jest , uważa się za nie wiadomo kogo a jego posty nie są zbyt rozrywkowe i nudzę się, gdy je czytam ... i dzięki za radę, jutro biorę telefon w dłoń i dzwonię na recepcję, pytać się, czy przyjmuje u nich jakiś ginekolog-gej ;)) samasobie, właśnie znając swój temperament , boję się, że go zagryzę, jeśli tylko zapyta się o badanie :O

Gość w dzisiejszych czasach
zadbana kobieta czy dziewczyna to ta,ktora nie tylko sie dobrze ubiera ale ta ,ktora regularnie odwiedza ginekologa i stomatologa.Niestety jeszcze przewazaja osoby z brakiem kultury osobistej ,histeryzujace na sama mysl o wizycie w gabinecie ginekologicznym.Ciemnogrod,moherowo czy jak kto tam chce.