Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto pomoze

Cytologia- interpretacja wynikow

Polecane posty

Gość Kto pomoze

Otrzymalam wynik cytologi: i w rozpoznaniu opisowym do oceny mam: I. Rozmaz odpowiedni do oceny W ogólnej kategoryzacji rozmazu mam: B. II. Obraz cytologiczny nieprawidlowy (patrz rozpoznanie opisowe) W rozpoznaniu opisowym mam: Zakazenia b) bakteryjne Zmiany odczynowe i reperacyjne to a) zwiazane z zapaleniem Moja ginekolog powiedziala mi tylko, ze mam dobry wynik wszytsko jest wporzadku i ze za rok mam sie zglosic na kontrolne badania i cytologie, nic nie trzeba leczyc. To juz sama nie wiem kto pomoze w interpretacji wynikow, nie mam nadzerki bo bym wiedziala od ginekologa bo mialam robione badania, ale mialam lekka grzybice, ktora wyleczylam

Gość ajajajajaj
Ja bym poszła do innego lekarza i powtórzyła badanie. Ewidentnie masz jakieś zapalenie a lekarz to bagatelizuje.

Gość Kto pomoze
no mialam grzycice to wynik z przed miesiaca

Gość Kto pomoze
No tak tylko to najlepsza jaka moze byc lekarka w moim miescie, ma sprzet laboratorium o w ogole, dopiero co bylam u niej na badaniach

Gość kto jeszcze pomoze mi
upup

Gość jojojjjj
niemasz się co przejmowac - to pewnie jeszcze po grzybicy - ja mialam podobnie - żadnego leczenia - zapisałam mi tylko gin floragyn dopochowowo jedną miesięcznie po okresie i tyle :) bez recepty to sobie możesz kupić i tyle :)