Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siniorita

Ślub bez rodziny i wszyscy niezadowoleni...

Polecane posty

Gość fan Nicka Cavea
Dobrze zrobiliście. To przecież była wasza 'impreza'. Z rodziną to się tylko na zdjęciu dobrze wychodzi. Nie przejmuj się tymi negatywnymi opiniami. Ważne, że jesteście szczęśliwi. A rodzina? - z czasem zapomni 'policzek'. Z rodziną nie mielibyście takiej osobistej atmosfery. pozdrawiam

Gość olalalalalalalalalalala
Super zrobiliscie. My tez mielismy skromny slub, obiad i ciasto w restauracji ze swiadkami i rodzicami, a wieczorem ze swiadkami poszlismyd do klubu na balety!!! Dodam, ze bylo to baaaardzo dawno temu. A pieniazki zamiast na slub wydalismy na podroze! Bylismy w takiej sytuacji. ze rodzice nie mogli nam pomoc bo sami zyli bardzo skromnie. Pozdrawiam i zycze szczescia!

Gość maz_78
Dobrze zrobiliście, rodzina czasem za dużo by chciała. Kiedy miałem brać ślub wyobrażałem go sobie tylko z przyjęciem, jednak moi tesciowie mieszkaja na wsi, wiec, jak to na wsi bez wesela nie moglo sie obyc (choc na wszystko byly niecale 2 miechy - i jeszcze bez wpadki...-). Wiec weselicho bylo i bylo lepiej niz myslalem, choć wg mnie lepiej kase przeznaczyć na jakiś fajny wyjazd lub na jakieś inwestycje, w końcu kasy nie jest za dużo w naszym kraju.

Gość AVV
Bardzo dobrze zrobiliście!!! Jeżeli nie chcieliście brać ślubu i zapraszać całej rodziny (z jednej i drugiej strony), jesteście zadowoleni bo taki był wasz wybór to wszyscy niezadowoleni powinni to zaakceptować. Każdy ma prawo do wyboru i szczęścia. Wszystkiego Najlepszego Wam życzę :)

Gość pani B
Slub jest dla was , jezeli wasze rodziny by chcialy szczescia to by sie cieszyly z waszego wyboru. Zycze wam wszystkiego co najlepsze, chociaz juz minelo sporo lat od Twojego posta. <3

Gość gość
Ja również życzę szczęścia, ale jako mama chciałabym być na ślubie moich dzieci, strasznie byłoby mi przykro gdyby mnie tak córka potraktowała.

Gość hmm

xD ja tam uważam, że to bardzo w porządku, że zrobiłaś tak, jak chciałaś. Mnie osobiście rodzice denerwują, nie wyobrażam sobie ich na swoim ślubie kościelnym kiedy uważają się za katolików, a są ich zupełnym przeciwieństwem. Chcę go wziąć dla nas, nie dla rodziców. A pewnie i tak by się cieszyli gdybym wróciła z obrączkami, bo bym żyła 'w zgodzie z Boską naturą'.. Zignoruj te komentarze. Staropolskie myślenie na temat więzi..