Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryska z gazowni

Czy coś wam to przypomina????

Polecane posty

Gość Poseł PALIKOT
tylko jest problem... link nie dziala

Gość kryska z gazowni
zastanawia mnie jedno, rok temu byla sprawa tej niemieckiej nauczycielki ktora w drugie urodziny ugotowala swoja coreczke w samochodzie, czy ludzie na prawde nie moga uczyc sie na cudzych bledach:(

Gość skoro masz L 4
co za głupota, jak można tak dziecko zostawic? Przeciez jest tyle pedofili itd. jesuuuu

Gość kryska z gazowni
pedofile pedofilami, ja nie wiem jak male dziecko na 1,5h mozna tak sobie zostawic:O ja nawet jak w domu spi to siedze i czuwam:O a jeszcze na sloncu... rzucilo mi sie to w oczy po zeszlorocznej tragedii, wklejam tutaj, bo fajnie by bylo, jakby ludzie tak szybko nie zapominali i czasem skorzystali z tego miedzy uszami...

Gość skoro psy zostawiają
to i dzieci również, bezmyślność niektórych jest przerażająca.😴

Gość kryska z gazowni
http://www.tvn24.pl/-1,1551722,wiadomosc.html to tamta historia, nie minal nawet rok:( i tak przegladam, a to nie sa pojedyncze przypadki:O

Gość maj gad to przeciez chore
nieludzkie, nie wierze, ze matka moze zostawic dziecko samo w miejscu publicznym w dodatku w aucie, co jakby ktos sie wlamal i porwal dziecko, czy niektorzy juz naprawde nie mysla? :O ja jak zasnie mi corka w trakcie jazdy to czekam az sie obudzi albo jezdze albo wyciagam na spiaco jesli musze i niose, na zakupy jak sie idzie to przeciez sa wozki, mozna dziecko spiace przelozyc do wozka jest specjalne siedzisko dla dziecka w kazdym wozku zakupowym:Ono ale juz zapomniec o dziecku??? zgroza:O

Gość kryska z gazowni
przeraza mnie fakt, ze to nie sa pojedyncze przypadki:( gdzies indziej matka tak zostawila niepelnosprawna corke. ja na prawde nie wiem, skad ci ludzie sie urwali...