szyszunia_24 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Witam staramy sie z mezem o dzidzie jakies pol roku. Ale efekty sa marne. Mam nieregularna miesiaczke wiec ciezko obliczyc owulacje. Zaczynam lykac kwas foliowy i praca na calego jakie macie jeszcze pomysly co moze pomoc i kto sie dolacza ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noooooooooooooooooooooo Napisano Kwiecień 28, 2009 a ja za pierwszym razem zaszłam a mam 32 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Ja się dołączam :) Tzn, my starania planujemy zacząć od czerwca:) Tez biorę kwas foliowy i robie badania aktualnie. Słyszałam, że olej z wiesiołka pomaga - to znaczy, że wpływa jakoś na śluz i plemniki mogą łatwiej do celu trafić;) Także wybieram się po niego do apteki niedługo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no już powiem Napisano Kwiecień 28, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3387298&start=60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Lenka zapraszam do naszego topiku. napewno sie odnajdziesz. Ja stosuje jeszcze testy owulacyjne. Staramy sie z mezem juz prawie rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4002279 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lattina 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 lenkaa87 do roku próbujcie naturalnie, a potem lekarz kwas foliowy obowiązkowo wiesiołek można tylko w I fazie cyklu starajcie się współżyć co 2-3 dni obserwuj śluz możesz mierzyć temparaturę możesz zawsze spróbować ziół np. bonifratrów jak będziecie zbliżać się do diagnostyki, proponuję zacząć: badanie nasienia - facet, TY: hormony: fsh, lh, e2, prl, progesteron, testosteron, tsh (w odpowiednich fazach cyklu) + monitoring owulacji na usg powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lattina 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 z ziołowych środków na uregulowanie cyklu: castagnus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wisienka225 Napisano Kwiecień 29, 2009 Witajcie! Też się dołączam jeśli można:-) My z mężem staramy sie dopiero drugi cykl, ale coś czarno to widzę, Ja równiez mam nieregularne cykle, byłam u lekarza przepisał mi luteinę. Teraz pozostaje mi jeszcze czekać klika dni czy dostanę @ czy nie... Odezwę sie wieczorem Trzymajcie sie i miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość auhgdci Napisano Kwiecień 29, 2009 a może to przez to, że się tak stresujesz? może po prostu za bardzo chcesz mieć to dziecko i za bardzo się martwisz? nie myśl o dziecku ciągle. uprawiajcie seks z miłości, a jeśli dziecko ma się pojawić, to się pojawi. psychika i nastawienie na prawdę robi swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiekkkk Napisano Kwiecień 29, 2009 Chetnie sie tez dolacze do Was:) Ja z moim chlopakiem staramy sie o Malenstwo juz kilka miesiecy i nic:( Dobrze i niedobrze bo wyszlo troche klopocikow z moim zdrowiem wiec musze cos z tym zrobic bo musze byc zdrowa zeby dotrzymac ciaze to jest najwazniejsze:) 4 lata temu w 12 tyg ciaza obumarla :( do dzis czuje pustke po stracie i wiem ze poraz kolejny bym tego nie przezyla:( nic nie jest w stanie wyrazic bolu jaki wtedy czulismy ja czuje to nadal niestety:( Ale mam wielka nadzieje ze tearz sie uda ze wszytsko bedzie w porzadku:) Ciesze sie ze za moze miesiac moze dwa znowu bedziemy sie starac intensywniej, teraz musze troche wyluzowac bo czeka mnie dosyc powazny zabieg na nerki. Musze niestety to zrobic bo moze to byc zagrozenie jakbym zaszla teraz w ciaze a tego strasznie nie chce. Boje sie tez jak to bedzie ale mysle pozytywnie tylko tak wiec musi byc dobrze!!! Trzymam kciuki za Wszystkie staraczki:) Jestem z Wami!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agagdy Napisano Kwiecień 29, 2009 I ja sie dołanczam... Tyle że ja sie staram od prawie 2 lat.. Z marnym skutkiem.. 2 ciąze w 5/6 tygodniu straciłam.. Jestesmy przebadani i niby jest wszystko ok, ale ... niestety od sierpnia nie moge zajsc w ciaze.. a njagorszeze mi zegar bilogiczny bardzo tyka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiekkkk Napisano Kwiecień 29, 2009 to tak jak u mnie:( czuje ze po prostu piada mi na glowe tak bardzo tego chce a tu teraz przestuj jeszcze musi byc szok! chyba za bardzo tego chce ze wczesniej nie zaszlam za bardzo... tylko jak moze o tym nie myslec?? nie potrafie:( i jeszcze ta wczesniejsza strata to tak boli:( czasem mysle ze moze nie uda nam sie pomomo ze wszytsko jest ok z nami to nie udaje sie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiekkkk Napisano Kwiecień 29, 2009 wspolczuje Ci tak samo jak innym ktorym sie nie udaje :( ale trzeba miec nadzieje ze przyjdzie ten moment kiedy bedziemy tulily swoje skarby:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach