Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmeralda_88

Co pomyśli jak to odczyta ??

Polecane posty

Gość maluuuuuuutka
a ja wybralabym jedna z opcji od "ja uwazam"........mialam podobna sytuacje tyle ze u mie trwalo to dluzej....kiedys tez do niego pisalam cos podobnego....ale nie odpisywal.....a potem sie odzywal jak gdyby nigdy nic....w koncu zrozumialam ze trace czas na niego.......napisalam mu co o nim mysle....poklocilismy sie na pare miesiecy potem na swieta sie pogodzilismy ale ja go traktuje juz tylko jak kolege:)wyleczylam sie po prostu..wtedy napisal mi tak okrtune rzeczy ze zrozumialam ze bylam glupia i naiwna wierzac ze cos z tego bedzie........teraz czasem mamy kontakt ale tylko tel.ale nawet to na mnie nie dziala:-p Lubie go i to wszytsko......ale jesli bedzie kiedys okazja to powiem mu wlasnie te slowa od "ja uwazam":kochałam Cię bardzo i byłam ślepa teraz już widzę nie warto" decyzja nalezy do Ciebie autorko.....

Gość sporo napisalas
ale ogolny wniosek zalapie - ze z nim zrywasz :) jesli chcialas mu przekazac cos wiecej, to mysle, ze plonna Twoja nadzieja ;)

Gość kombinatorkaaaaaa
a moze po prostu mu powiedz ze sie w nim zakochalas i ze skoro on nie czuje tego samego to lepiej bedzie jak przestaniecie sie dpotykac i tyle..........ja bym tak zrobil:)