Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duffy_Suck

Podszywacze...

Polecane posty

Gość podszywam się
to są nędzne kooorwy chooj wie po co

Gość podszywam się
Ich jebanym celem jest tylko stale przeszkadzanie i smiecenie, wszystko przez F23

no domyslam sie, powiem tak, weszlam tu dzisiaj pierwszy raz, zolozylam temat z nudów, a ktosiek oskarża mnie ze sie podszywam, jak sie potem zorientowalam sam sie podszyl zeby mnie wk**rwic, najwidoczniej i pytam PO CO

Gość podszywam się
przede wszystkim.

i tylko czekam jak nijaka Dufffy czy jak jej tam bylo wlezie zaraz tu i zacznie wypisywac ze to ona jest oryginalna, na litosc boską, jak w piaskownicy

no teraz juz wiem, ale jak sie jest pierwszy raz w takim miejscu to sie nie wie, mąz se poszedl do pracy na noc, a ja sie nudze hehe, wiec z ciekawosci wlazłam na perwsze forum z google i mam odrazu...ehhhh, to jest zalosne na prawde

no w sumie racja, ale jak sie zablokuje hasłem to wtedy moga sie podszywac do woli, z siebie robia kretynów tylko...moze podnosi sie ich ego, wzrasta samoocena, podnosi wartosc...nie wiem...ten ktos kto uwazaj ze ja sie podszywam byl totalnym idiota i tylko matol by sie nie zorientowal ze to podszyw...ale co mi tam, w sumie to powinno sie miec to w dupie

Gość zszywaczele
a co wy takiego piszecie ciekawego ze przeszkadzaja podszywy