Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona BardzoZawiedziona

Zerwał ze mną dla muzyki ... Pomóżcie...

Polecane posty

Witajcie ... Przed chwilą, a raczej 2 godziny temu, mną wstrząsnęło.. Dopiero teraz się w miarę uspokoiłam ;( . Chłopak, z którym byłam prawie rok i naprawdę, naprawdę go kochałam, zerwał ze mną .. Napisał, że zrywa, bo chce się w pełni poświęcic muzyce, graniu rock n rolla i że nie będzie miał dla mnie czasu, ale bardzo mnie kocha i zawsze będzie kochał ;( . I przeprasza, że mnie tak krzywdzi ;( . Boże, ja nie wytrzymam, jeśli on odejdzie ;(;( . Jak mam go przekonac, żeby wrócił ? ;( Mam jutro iśc do niego ..? ;( Mam za sobą 2 próby samobójcze ;( ;( . Boję się, że będzie trzecia ;( . Błagam, pomóżcie mi ...

Gość klfdkskng
Niezly powod sobie znalazl.

Gość Pomocnik
Możesz spokojnioe próbować po raz III

Co mam robic ..? On dla mnie naprawdę bardzo dużo znaczy .. \Powiedział, że chce się skupic tylko na muzyce ;( ;( .

Gość klfdkskng
Nie rozumiem co probowac i czemu po raz trzeci?

Pisałam, że miałam 2 próby samobójcze ii ta osoba napisała mi, że mogę próbowac się zabic po raz trzeci ;( . Proszę, pomóż mi, co mam mu powiedziec ? Ja naprawdę go kocham, nie widzę życia bez niego .. ;(

Gość klfdkskng
Samobojstwo na pewno nie jest wyjsciem.To wiem.

Więc co jest wyjściem ? ;( Co ja mam mu powiedziec ..? Znowu, kolejny raz, płakac, poniżac się ..?

Gość klfdkskng
A czy myslalas nad tym,ze moze nim wczesniej tez cos wstrzasnelo, ze poswiecil sie muzyce?

W naszym związku mieliśmy wiele problemów - 4 miesiące temu go zdradziłam.. dwa razy... od tego czau totalnie się zmieniłam, wiele razy rozmawialiśmy na ten temat, przepraszałąm go, zrozumiałam, jak zajebiście go kocham ... poza tym.. on stracił ojca .. jego ojciec też miał zespol rockowy .. Ale.. ja nie chce go stracic.. dam z siebie wszystko .. ;( życie bym oddała dla niego ..

Gość Dtererewqe
Calkiem niedawno rowniez bylem w takiej sytuacji jak ty, mi nikt nie pomogl, wrecz przeciwnie wszyscy sie odemnie odwrocili i dobrze sie przy tym bawili patrzac co wyprawiam. Ale ja rade dalem i wierze ze ty tez dasz rade.

Dziękuję ... Jeżeli on jutro, a właściwie dzisiaj, nie zmieni swojej decyzji, to .. Po prostu kolejny raz postaram sie zabic .. i tak wiedziałam, że to się kiedyś stanie .. ;(

Gość Dtererewqe
I wybij sobie z glowy samobujstwa jakies, co jak co ale samobojstwa to nikt nie jest wart.

Gość
zabijać się dla jakiegoś niedojrzałego rockmana? daj spokój dziewczyno - otrząśnij się, znajdź kogoś normalnego i bądź szczęśliwa :)

Ciężko to sobie wmówic ;( Ja naprawdę traktuję go i tą miłośc poważnie, było nam ze sobą cudownie ;( wiem, że nie otrząsnę się z tego nigdy .. czuję, jak we mnie wszystko eksploduje, kiedy dopuszcza,m do siebie mysl, ze to moze byc naprawde jego ostateczne decyzja, którj juz nigdy nie zmieni ;( ;(

Gość Dtererewqe
Jakbys go traktowala powaznie to bys go nie zdradzala ,tak mysle.

Gość jurala
Wiesz, moj facet tez gra w zespole rockowym. Stwierdzil ze mu malo to sobie znalazl i drugi. 4x w tygodniu ma proby po 2-3h + to co cwiczy w domu. No i koncerciki ofc. Ale NIE WYOBRAZAM sobie by z tego powode ze mna zrywal... Mysle ze powod u Ciebie tkwi gdzie indziej. Bedzie jestes zbyt meczaca osoba i postanowil sie od Ciebie uwolnic. Za duzo mu trulas, ot co.

Kiedyś byłam inna .. Wiesz, jak aj cholernie tego żałuję ? Od tego czasu zmieniłam sie o 180 stopni ...

Gość Xgue
Niby zalujesz,a robisz caly czas to samo.

Gość Xgue
Ajaka kiedys bylas?

Gość vyuke
nie odpisuje bo pewnie wlasnie pisze mu smska ze jak nie wroci to sie zabije :P

Gość Lilalalaaa
Wlasnie widac twa zmiane o 360 stopni;(