Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luska69

Kocham innego!!!

Polecane posty

Gość luska69

Kocham innego. jakkolwiek by to nie brzmialo. mam 24 lata i meza od dwoch lat. Niestety zakochalam sie. Nie wiem co robic.

Gość luska69
świetny pomysł:))

Gość ochlon kobito
to nie pierwszy i nie ostatni raz. poki co nic n ie rob

No witaj autorko pytania, jestem w podobnej sytuacji z tym że ja mam dwójkę dzieci. Moje pytanie brzmi czy to jest osoba przypadkowo poznana czy niespełniona miłosć z dawnych czasów

Gość góraleczka80
och, jak ja nie lubie takich szyderczych wypowiedzi jakie padly z ust ladaco... ludziom sie wydaje ze to taki kaprys kochac innego mezczyzne :( a prawda jest zupelnie inna.. :(

Gość phhhj
Wzięcie ślubu to też nie taki taki kaprys

Gość góraleczka80
...moj maz obiecywal przed Bogiem kochac mnie i szanowac do konca zycia... i co ? jakos przez te kilka lat naszego malzenstwa okupionego tylko moimi łzami, tylko moim ratowaniem tego malzenstwa, nie uslyszalam "kocham" z jego ust... tak to jest jak sie ludzie pobieraja z powodu ciazy... gdybym wtedy miala ten rozum co teraz... p.s. nikt nie ma pojecia co znaczy podejmowac proby ratowania zwiazku, proby rozmow, i slyszec "zamknij morde, mam juz dosc Twojego narzekania..." to chyba nieuniknione ze predzej czy pozniej taka kobieta, gdy dojrzeje i zmadrzeje, pozwoli sobie na milosc... szczegolnie gdy jest jej spragnona...

Gość vxv
Wychodzicie za mąż z wpadki, dla pieniędzy, żeby się wyrwać z domu. A później jest płacz jak się naprawdę zakochacie. Same jesteście winne!

Gość nie sypiam z komiczne
porozmawiaj moze z tym trzecim..i jego zona (jak ma)

Gość góraleczka80
oczywiscie ze same sobie jestesmy winne ! ale do tanga trzeba dwojga... i do ciazy, i do malzenstwa i do jego ewentualnego ratowania ! nie zycze nikomu takiej rozterki !!! a Ty Luska69 moze za krotko jestes po slubie i nie zrobilas wszystkiego by go naprawic... ? ...ja na przyklad bardzo sie staralam... inicjowalam tysiace rozmow o nas, prosilam by maz wybral sie nawet do seksuologa ( bo i potrzeby seksualne nagle stracil) albo bysmy oboje skorzystali z pomocy jakiejs poradni malzenskiej... ale tylko mnie wysmiewal... i on tez sobie sam bedzie winien jak zostanie sam...! :( a te pelne jadu komentarze moze sobie darujecie skoro nawet nie wiecie o czym tu ludzie pisza...?!