Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szum w głowie

Facet - Ciepłe Kluchy

Polecane posty

dokładnie zgadzam się z tym tematem... sama mam takiegoo;/ zero inicjatywy, podporządkowany, i da sobie wcisnąc kazdy kit:D

ale tacy przynajmniej nie odwalaja zadnych ekscesów, ale czasem czuje sie przy nim jakbym byla z kolezanką;]

Trochę tak. Powiedziałam mu zeby sie czyms zająl a nie siedział u mnie całymi dniami , bo mnie tez to juz zaczynało wkurwiac. Zacząl chodzic na kurs angielskiego.

Gość wez witaminy
szum w głowie to szum przejdzie :classic_cool:

nie ma nic gorszego niz facet bez własnych pasji i zainteresowań...:/

"Powiedziałam mu zeby sie czyms zająl a nie siedział u mnie całymi dniami , bo mnie tez to juz zaczynało wk**wiac." opierając się na tym zdaniu można wyciągnąć wniosek że macie 18 lat i własne skończyliście rok szkolny 🖐️ więc jak będzie miał 5 dzewczynę to mu chęć spędzania z nią czasu przejdzie :D 🖐️

ajwi to po co z nim jestes ? tylko nie mow ze go kochasz :P bo to by była mdła odpowiedz

Zawsze spedzał ze swoimi byłymi bardzo duzo czasu , bo często słyszał narzekania dziweczyn na facetów , ze nie spedzają z nimi wystarczająco czasu i myslal , ze tak trzeba. Ale niestety kazda laska predzej czy pozniej go kopnęla w dupe. Wytłumaczyłam mu , ze nawet kota można zgładkac na smierc.

Brzydki gdybysmy mieli po 18 lat to takie zachowanie by nie byloby jakims bardzo zlym zachowaniem Niestety jesteśmy starsi i dlatego to jest taki problem

hmmm nie;) nie chciałam teraz z nim zrywać i się z nim motać, tymbardziej że jestem teraz przed maturami...:/ ale perspektywa mieszkania z nim na studiach zaczyna mnie przerażać;)

ze nie spedzają z nimi wystarczająco czasu i myslal , ze tak trzeba." bo to jest podstawowy bład facetów w zwiazku !!! Wszyscy własnie mysla ze tak trzeba , ze tak powinno byc ... ze trzeba w kazdym esie pisac ze 'KOCHAM" ze pragne ... ze trzeba spedzac z ukochana kazda chwile ... bo tak powinno byc ... a prawda jest taka ze jezeli facet nie jest chamski , nie jest tajemniczy , nie ma zadnych pasji i zainteresowan , nie wychodzi z kumplami na piwo , nie odmawia spotkan i pisze 1000 esemesów to wczesniej niz pozniej ale zostaje skierowany na bocznice :P tylko pozniej dziwi sie , dlaczego ? Przeciez tak bardzo kochał i sie poswiecał ...

do szum w głowie ja mam 18 lat i mam takie samo zdanie, nie mozna całego swojego czasu poświecać facetowi, no i na odwrót ;)

"estety jesteśmy starsi i dlatego to jest taki problem" znaczy on ma 20 lat i jest bezrobotny i się nie uczy? :D "zero inicjatywy, podporządkowany, i da sobie wcisnąc kazdy kit" a jak by wybierał sięz kumplami w ciągi alkoholowie, imprezował i obmacywał dupy to ty byśgo kochała i próbowała go zmienić bo on taki wspaniały tylko zagubiony ale pod wpływem twojej miłości.... ble ble ble :D na razie myślisz tzw macicą w końcu jesteś w dobrym okresie reprodukcyjnym i szukasz dobrego dawcy nasienia, oczywiście podświadomie - czysta biologia, więc facet musi być o wysokiej pozycji społecznej i aktywny żeby żarcie przynieść :classic_cool: za parę lat pewnie ci przejdzie 🖐️

Regres masz wile racji facet nie powinien pisac po 100 esów dziennie i powinien od czasu do czasu isc na piwo z kumplami Ale bez przesady , nie chodzi o to zeby był chamski.

Gość nie sypiam z komiczne
przestan mu robic jesc to bedzie zmuszony wyjsc na miasto...i wtedy bedziesz miala chwile dla siebie

nie chodzi o to zeby był chamski nie zawsze i za wszelka cene , ale czasami trzeba byc takim :D bo innego wyjscia i sposobu nie ma

"a jak by wybierał sięz kumplami w ciągi alkoholowie, imprezował i obmacywał d**y to ty byś go kochała " Nie popadajmy w drugą skrajnosc. Chodzi o to aby umiec wyposrodkowac. To nie chodzi o to aby pił z kumplami non stop , ale jezeli od czasu do czasu z nimi wyskoczy na piwo , to kobieta też będzie z tego zadowolona, gdyz zyska czas na np babskie plotki.

Gość kajkowa kokoszowa
prawie 5 lat stracilam na ciepłego faceta i nigdy więcej. Powiedziałam mu wyjdź z baru - wychodził, ja wracałam nad ranem. Powiedzialam zamknij się - zamykał się. Ale nawet nie o to chodzi. Potrzebowałam pomocy wykłócając się np. z kelnerem - zero jego reakcji - tylko wzruszał zamionami i się głupio uśmiechał. Nigdy gdy potrzebna była męska pomoc nie pomagał - po prostu był ciepły. Nawet gdy mu się nie podobało moje zachowanie nic nie mówił. Miał swoją pasję - ale do przesady. nic innego go nie interesowało. Każdy mi mówił, taki dobry taki spokojny. A on w rzeczywistości nic nie umiał załatwić. Po takim czasie miałam dość noszenia spodni w tym związku. Zostawiłam go dla prawdziwego faceta, który kiedy jest coś nei tak mówi o tym, potrafi krzyknać kiedy jest to konieczne, a czasem jest bo przez te 5 lat przyzwyczaiłam sie, że mogę wejść facetowi na głowe. Jestem wreszcie szczęśliwa i przestrzegam przed ciepłymi facetami.

Jak mój poprzedni facet swojego czasu zaczał byc chamski to go odstawiłam chamski nie oznacza w tym momencie faceta który jest chamem , bez ogłady , z postawami burackimi ;) tutaj bardziej chodzi o to ze by facet nie starał sie włazic w tzw "tyłek" kobiecie :D

Zdecydowałam się spędzic z tym facetem trochę czasu aby go czego nauczyc. Wiedziałam , ze jezeli się nie zmieni to kazda następna laska go oleje