Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szum w głowie

Facet - Ciepłe Kluchy

Polecane posty

'tutaj bardziej chodzi o to ze by facet nie starał sie włazic w tzw "tyłek" kobiecie" tu masz rację , mi się słowo chamski kojarzy znacznie gorzej

Gość muszę dołożyć coś od siebie
Facet - Ciepłe Kluchy dla Kobiety - Ciepłe Kluchy. Mój Facet - Klucha był w sumie w porządku, ale to jego zgadzanie się na wszystko i nadskakiwanie mi na każdym kroku doprowadzało mnie do furii. Wszystko mogłam mu powiedzieć, a on i tak robił do mnie serca z oczu. Do tego był 5 lat młodszy, więc w ogóle załamka. Gdybym się z nim nie rozstała to do tego czasu zapewne zamordowałabym go ze szczególnym okrucieństwem.

Brzydki , żebym poszła na ten kurs to on najpierw z tego mojego domu musi , czyż nie tak? Ja w tym topiku nie krytykuje zbyt ciepłych facetów , po prostu chcę im cos uzmysłowic i mam nadzieję ze wyjdzie im to na dobre. Jestem tez ciekawa opinii innych kobiet jak się zachowuja w stosunku do takich facetów

do brzydki gdyby popadł w \'\'ciągi alkoholowe\'\' to napewno bym go kopneła w dupe :) po co mam sie użerac z nastepnym alkoholikiem, wystarczy ze mój ojciec nim jest ;) może dlatego z nim jestem, bo jest grzeczniutki? jestem wazniejsza od jego kolegów < pijaków zresztą> ale ile by to potrwało? wkoncu na początku kazdy facet sie stara... do szum w głowie: bardzo mądrze piszesz :)

Gość o ciepłych kluchach
Ja raz powiedziałam swojemu facetowi , ze go zdradzam. A on nic. Nic nawet nie powiedzial.

Gość o ciepłych kluchach
tak , jest ze mną

Gość Niestety coraz
Nietety coraz więcej takich facetów można spotkac