Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feminka

jestem do niczego

Polecane posty

Gość feminka

jestem zwykla ciota , nie mam pracy nie moge znalesc a szukam od trzech lat :( nie wychodze z domu bo sie boje mam chyba jakąs depresje

Gość feminka
nawet sie boje sznura 😭 jestem jakas pierdzielnieta :( boje sie wyjsc z domu boje sie zlozyc cv jak widze znajomych ludzi to uciekam matko jestem szajbuską :(

Gość feminka
boje sie isc do dentysty chociaz mam dwie dziury jak po bombie, boje sie isc do fryzjera bo mam kudly jak siano, boje sie wszystkiego czy to normalne ? boje sie jak ktos na mnie patrzy

Gość dawaj tyłek
wychłostam cię kablem od prodiża ... to od razu wróci rozum z dolnych partii ciała na swoje miejsce czyli pod czaszkę :D

Gość feminka
nie wiem skąd sie to wzielo jeszcze gdy chodzilam do liceum i na studia to bylam normlana, ale odkąd skonczylam edukacje i zaczelam szukac pracy to przezywam jakies schizy :( nie dziwie sie ze nikt nie chce takiej wariatki 😭

Gość feralna
znajomych jak widzę na ulicy to odwracam się i uciekam, nawet pójście do sklepu to dla mnie problem, najchętniej zamknęłabym się w domu na cztery spusty i nie wychodziła

to psychoza którą trzeba stopniowo leczyć pierwsze kroki - codzienny spacer o ustalonej godzinie i weź ziołowy lek na uspokojenie.

Gość feminka
nie mam nic do jedzenia musze wyjsc po cos i juz sie stresuje :( ostatnio to sie ubralam do kosciola i z powrotem musialam sie rozebrac bo myslalam ze oszaleje

Gość nieznosna lekkosc bytu....
poszlas nago do kosciola ??

Gość feminka
wy sie smiejecie ale nie ma z czego . wiem ze to jest choroba ale boje sie isc do lekarza kiedys kupilam sobie takie tabletki ziolowe ale nie pomagają gorzej mi sie spi po nich :(

Gość feminka
wogole nie poszlam do kościola :(

09:23 [zgłoś do usunięcia] ladaco sznur...... koorwa ban :o :D :D Feminka w sumie mógłbym CI pomoc :)

Gość Oczy sumienia
Ladaco jesteś zwykłym zjePem. dowalasz wszystkim załamanym życze ci depresji i załamania .

wstydzisz sie swojego wyglądu ? masz jakieś wyimaginowane wady ? myślisz że jesteś gorsza od wszystkich ?uważasz że masz brzydkie ubrania ?

Gość Oczy sumienia
wybaczam ale piekło czeka pamietaj

Gość feminka
:( chyba nikt nie moze mi pomoc, najgorsze jest to ze jestem sama w domu nawet okna mam pozamykane calymi dniami :( to takie smutne nie wiem co sie dzieje wogole nie widze sensu takiej egzystencji ale boje sie zrobic cokolwiek aby bylo inaczej :(boje sie porazki .. w sumie to nie wiem czego jeszcze sie boje , to jest we mnie..

Gość feminka
aliksandra TAK... chyba tego wszystkiego sie wstydze, boje sie ze ktos będzie na mnie dziwnie patrzyl, moze nie jestem brzydka ale brat w dziecinstwie mnie przezywal i przez to mam chyba obnizone poczucie wartosci, nie mam modnych ciuchow, nie chodze do kosmetyczki , rzadko sie maluje = i przez to mysle ze ludzie dziwnie sie patrzą na mnie a ja chce byc sobą...boje sie ich spojrzen

Gość feminka
mam duzo kompleksow gdy wyjde na ulice i widze mijające mnie dziewczyny= modnie ubrane, uczesane ,umalowane, takie zgrabne z ladnym cialem od razu chce mi sie uciekac do domu :( dlaczego ? bo jestem inna niz one

Feminka wbrew pozorom wyjście z tej sytuacji jest bardzo proste tylko trzeba ruszyć głowa!!!!!!!!!!!!!! ale głupki z kafe ci nie pomogą!!!!!!!!!!!

Gość Oczy sumienia
ladaco - słonko żebym nie musiał do ciebie zadzwonic .... więc bądź w zgodzie z duszy swej sumieniem

Gość feminka
ale ja wiele razy probowalam to przełamac... wyszlam z domu, szlam ulicą i nagle uslyszalam szum aut, mnostwo mijających mnie osob... poczulam wtedy szum w glowie, nagly lęk, strach , wszystko zaczęlo mi wirowac przed oczami , serce walilo jak oszalale, milaam jakies dziwne odruchy.. nie iwem co sie ze mną dzialo ..musilam usciąsc odpocząc . troche przeszlo ale nie moglam isc dalej tak przez miasto musialam sie wrocic do domu , zamknelam sie i poczulam ze jestem bezpieczna :(

czyli masz niskie poczucie wartości, zamknięcie na swiat,introwertyzm, brak pewności siebie, świat cie przytłacza. To siedzi w twoim mózgu i nie ma tego w rzeczywistości. Tak naprawdę po ulicach chodzą też brzydkie dziewczyny, są uśmiechnięte i mają przyjaciół, inni mają mniejszą wiedzę od ciebie a osiągają więcej bo są komunikatywni. Masz psychozę

Gość feminka
aliksandra jest tak jak piszesz... czyli to psychoza :( boze czyli jestem wariatką 😭

Gość Oczy sumienia
Nie bawcie sie tutaj w psychologów aliksandry i inne takie.

Gość Oczy sumienia
Feminka trzymaj się nie ty jedna cierpisz na tym świecie , a tutaj uważaj na to co ci inni piszą.

i oczywiście skłonność do wyolbrzymiania na niekorzyść, ktoś powie że masz krzywy obcas a ty odbierzesz to jako krytykę całego swojego życia, wyglądu i wykształcenia