Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANI_MAGDO

Jest jakaś PANI która od dziś bierze CELLASENE?

Polecane posty

Gość PANI_MAGDO

Ja właśnie wziełam 1 tabletekę w czasie śniadania:)

Gość PANI_MAGDO
??

Gość pączek z kremem
tak, ja właśnie zaczynam łykać. Kupiłam sobie opakowanie tabletek, masażer, mam już zaplanowaną dietę i mam zamiar pozbyć się pomarańczowej skórki z nóg!

Gość szpiiila
a co to jest i czy jest skuteczne? nie wiedziałam że można coś takiego kupić

Gość lucilia
ja cellasene od dwóch miesięcy już łykam, muszę przyznać, że efekt jest już całkiem niezły. W aptece opakowanie kosztuje ok 110 zł, ale ja na internecie znalazłam za 95 i sobie niedawno zamówiłam.

Gość jeryko
nie to ze od dzis ale bralam i biore tyle ze nie caly czas ale sezonowo i razem z masazem i czasami zelem na cellulit naprawde efekt jest swietny

Gość czerwona pomarańcza
ja też sezonowo kiedyś cellasene łykałam. Teraz już nie muszę, bo nie mam cellulitu, odpowiednie ćwiczenia, dieta i można bez pomarańczowej skórki żyć ;)

Gość ciasteczko20
A ileto kosztuje??

Gość pół dolara
z tego co wiem, to w niektórych aptekach na internecie jedno opakowanie cellasene (starcza na miesiąc) kosztuje ok 95 zł. W sumie to najlepiej zrobić sobie trzymiesięczną kurację. W sumie to nie sa drogie te tabletki, a podobno działają.

Gość mnie nie pomogły
mimo diety i stosowania zielonej herbaty i herbatek drenujących... w sumie u mnie efekt placebo, nogi ani nie wyszczuplały ani nic ten sam efekt osiągam stosując regularnie najtańsze balsamy na cellulit, nie polecam od lat piję zieloną herbatę, nie jem chipsów, nie solę, ćwiczę z tabletkami mam taki sam efekt jak i bez nich a próbowałam wiele tabletek: Forma, Cellu Stop Aflofarmu, różne z Włoch a zlgami itp, teraz łykam te nowe Pharmaceris i też zero efektu kiedyś miałam też Cealin....

Gość Pani Hania
mnie się wydaje, że to zależy od tego jaką dietę się stosuje i jakie ćwiczenia wykonuje. Same ziółka i zielona herbata nie wystarczą, nawet w połączeniu z cellasene Ja kiedyś łykałam te tabletki, ale też dużo ćwiczyłam, przede wszystkim chodziłam na basen i na fitness. Poza tym jak ognia unikałam soli i tłustego jedzenia. Jaki efekt? Po cellulicie nie ma dziś śladu. I nie trwało to tydzień czy dwa tygodnie, ale prawie 3 miesiące, trzeba się uzbroić w cierpliwość!

Gość ciasteczko20
Obiecuje ze od teraz przestane solic- moje postanowienie.

Gość titiii
na pewno sol szkodzi wiec przestan solic ale to i tak wiele nie pomoze jak juz sie ma celulit, ja bralam tabletki i mi pomogly

Gość lucilia
a łykacie cellasene przed, po czy w trakcie jedzenia?? I ile wody dziennie pijecie? ja się staram przynajmniej 1 litr wody, ale nie wiem czy to nie za mało?

Gość spódniczka w kwiaty
ja łykam po śnadaniu a później przed kolacją. dwie tabletki, tak chyba trzeba. Opakowanie na miesiąc mi wystarcza

Gość minus-dziesięć
efekt jest chyba po dwóch miesiącach albo nawet trzech??

Gość filadelphia
Ja nie od dziś biorę cellasene, no ale biorę. Jestem na początku drugiego opakowania. Nie jest źle, już cellulit zaczął znikać. Kupiłam sobie niedawno masażer i balsam antycellulitowy. Mam nadzieję, że na wakacje pojadę już bez cellulitu

Gość ziarnko grochu
a czy cellasene ma jakieś działanie nieporządne? Szczerze to pytam z czystej ciekawości, bo jeszcze się z tym nie spotkałam. Sama też żadnych przykrych niespodzianek nie odczułam

Gość Amineczka
u mnie Cellasene nie wywołały żadnego niepożądanego efektu. Wszystko odbyło się bez zakłóceń że tak powiem ;) No i cellulitu nie ma :)

Gość gość
U mnie ten magiczny środek nie zrobił dosłownie nic ;P Jakbym wit. C łykała, zero efektów.