Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z innej bajki

Mam problem i to bardzo dziwny

Polecane posty

Gość z innej bajki

Bylem w stalych zwiazkch jeden 2 lata drugi 3 lata a potem 2 lata szalenstwa randki itp Od ponad roku jak by cos strzelilo...zrobilem sie bardzo niedostepny i zamkniety w sobie w stosunkach damsko meskich-dziewczyny chca sie spotykac robia rozne podchody i czym wieksze robia tym bardziej jestem zamkniety w sobie:| o co tu kaman

Gość z innej bajki
cos mi sie w glowie porzestawialo czy co -one chca sie umawiac itp a ja jak kamien zaczynam sie dziwnie z tym czuc

Gość może wolisz
facetów ale jeszcze sam przed sobą boisz się do tego przyznać?

Gość z innej bajki
a co maja do tego faceci??jestem hetero wczesniej tak nie mialemmmmm i nagle cos od roku:|

Gość może wolisz
Może właśnie wmawiasz sobie,że jesteś hetero,bo byłes w związkach z kobietami.Ilu jest takich ukrytych gejów,maja normalne rodziny ale wola facetów.Presja środowiska.Przemyśl to sobie.

Gość z innej bajki
no nie wmawiaj mi bo wiek co mnie pociage i ze one mi sie podobaja i pociagaja to dziala jakos na zasadzie przekory

Gość dododododododlpo
jesteś niedojrzały emocjonalnie, jak cię babka nie chce to ty jej chcesz i na odwrót. Guziki z tego masz, bo ani fajnej dziewczyny, ani seksu, ani poważania wśród kolegów.

Gość DEPRESJAAAAA
to kolego depresja uczuciowa sam nie wiesz czego tak naprawde chcesz,jestes poprostu znudzony tymi gierkami nudnymi i smiesznymi dla ciebie kiedy laski sie usilnie staraja zwrocic twoja uwage no niby fajnie ale nic fascynujacego i zamyka sie skorupka, chyba potrzebujesz czegos innego a moze najpierw poprostu zwykla bezinteresowna przyjazn i troche luzu nie zaszkodzi ci na pewno;)