Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pomogę ci na

jest prawdopodobieństo ze bedzie synalek

Polecane posty

Gość ja pomogę ci na

Dowiedziałam się ,że cięzko okreslić u mnie w moim położeniu a rczej połozeniu dziecka- pci. A tak liczyłam ze juz sie dowiem. Skulił się i nie widać krocza. No ale lekarz poszperał, pougniatał i ledwo co zauwazył cos co mogłoby wykazywac na jąderka i ptaszka. I ja to widziałam, niby faktycznie jakies jajeczka i ptaszek na nich malutki lezał. Jednak zaskoczeniem moim było jak lekarz powiedział,ze to nic nie znaczy jeszcze, ze nie jest w stanie na 100 procent potwierdzić. Ale dlaczego nie jest? skoro wyszło cos i widac to chyba raczej nie jest to dziewuszka tylko chłopczyk. taki lekarz juz powinien odróżniac i jak widzi ze coss jest co wykazuje raczej na synka to bedzie synek. Z tego co wiem cos jak wyjdzie na zewnatrz to jest synek a jak nie wyjdzie to córka. Skoro u mojego wyszło juz i widac to to raczej juz nie wsysnie sie spowrotem i nie przetworzy sie z syna na córkę. Moze mi jakas połozna podpowie dlaczego lekarz taki był nie pewny skoro widział jąderka.

Gość bo bo
bo do 31 tyg wargi sromowe moga wygladac podobnie bo czesto sa spuchhniete a jajeczka nie zeszly jeszcze do moszny u chlopczyka .jesli widac penisa to masz gwarancje ze to chlopak a jak jejeczka to poczekaj u mnie byla najpierw dziewczyna a potem jednak chlopak

Gość umieram z płaczu
może lekarz się asekuruje, ze jak powie ,że będzie syna a ty urodzisz córkę to wtedy boi się ze będziesz mieć do niego pretensje. Bo np Ty wiedząc o synku kupisz wszystko dla chłopca a tu córka będzie.

Gość ja pomogę ci na
Ale lekarz chyba powinien rozróżniac spuchniete wargi od jajeczek. Widział tez małego siusiaczka, taka rureczka mała na worku , na jajeczku jakby leżała. ja tez to widziałam ta rureczkę i te kółęczka niby woreczek z jaderkami.

Gość bo bo
poczekaj po 31 tyg lekarz juz powienien ci na 100% powiedziec bo wtedy widac juz roznice

u nas tez nie dali odpowiedzi na 100% tylko trzech różnych lekarzy na różnym sprzecie powiedzialo ze prawdopodobnie dziewczynka ale nie daja gwarancji bo własnie moga byc to nie wargi sromowe a jajeczka my kupilismy wszystko uniwersalne zreszta mi sie nie podoba ubieranie dziewczynek na różowo wiec i tak bym tak kupowała ... a na reszte ciuszkow dziewczecych lu chlopiecych przyjdzie czas jak sie urodzi i nie bedzie watpliwosci

Gość do ciebie umieram nie martw si
Gość ja pomogę ci na
skoro nawet i ja widziałam te mała rureczkę która leżała na kółku to chyba raczej powinien byc chłopczyk- tak uwazam. Bo rozumiem jakby były te kółeczka bez widocznej małej rureczki - wtedy mozna sie zastanawiać czy córka czy syenk, ale ta mała rureczka ten mały siusiaczek daje mi tyle pewności ze to synek, a lekarz nie był pewny. Czy dziewczynka miałaby rurkę na worku ? napewno nie.

Gość slepaczka
ta rureczka to faktycznie znak ,że synek. tez dziwię sie ,że mimo iz widac było siusiaczka to lekarz nie był pewny.