Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfffddf

Spacerówka z przekładana rączką lub siedziskiem dość lekka

Polecane posty

Gość ddfffddf

i żeby miała nie za małe kółka, cena nie gra roli, istnieje taka??? Bo już dostaję świra... Możecie coś polecić??

Gość ddfffddf
hehhe tego tyle jest a tak ciężko na coś się zdecydować:)

no niby tyle tego jest ale zadna z nich nie ma trzech cech ktore poszukuje: lekka, z przekladaną rączką i rozkladana na plasko (regulowane siedzisko) ;) babie nie dogodzisz

Gość ddfffddf
aaa ja jeszcze chcę aby miała większe kółka nie takie małe pipeczki trzeszczące na kamykach

Gość ddfffddf
meaaa a masz jakieś typy???

Gość ddfffddf
ale nic mnie w 100 procentach nie przekonało...

no ja wlasnie szukam czegos w okolicach 300 zl, bo teraz mam wózek wielofunkcyjny Graco i jako spacerowka tez fajny tylko nie ma przekladanej rączki i moja mała jęczy na spacerach jak mnie nie widzi...

Gość zaparciomanka
fajny ten wozek z alegro ale przy pierwszym dziecku zamowilam z alegro wozek za podobna cene i jakosciowo katastrofa, skladal mi sie razem z dzieckiem przy wjezdzaniu na chodnik wiec uwazajcie przy zakupie

kurka jeszcze poszukam w sklepach w miescie bo juz mnie nerwowo wykanczają te spacery....

Gość ddfffddf
no to pewnie nie masz co szaleć z ceną. U mnie to ja chyba będę jęczeć jak nie będę widziała małego, heehe Dlatego na razie jeździ w głębokim ale już mu ciasno się robi. Musze coś cholera znaleźć! Bo w głębokim się wkurza, że niewiele widzi:)

no moja ma 5 mies i od 2 tygodni ja woze w spacerowce bo ryczala, ze nic nie widzi, teraz nie ryczy bo sie rozglada dookola ale zato jeczy ze mnie nie widzi,... takiej nie dogodzisz :P

Gość ddfffddf
mój jest o 2 tyg młodszy od Twojej małej i się wkurza w spacerówce, że widzi tylko mame;) w końcu ile może na mnie patrzeć, hehehe