Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

dlaczego ladne kobiety sa postrzegane tylko jako obiekt seksualny?

Polecane posty

Gość problem jest
"a ja uwielbiam ten stan, kiedy się okazuje,że obiekt ma mózg i połowa Panów ze zdziwieniem i strachem kapituluje,a Ci ciekawi zostają" haha, uderzyło mnie to OKAZUJE SIĘ! :D i właśnie to mnie między innymi boli. to, że obiekt ma mózg musi się OKAZAĆ, bo z samego widzenia i dość słabej styczności z obiektem nikt by nawet owego obiektu o mózg pewnie nie posądził. objekt seksualny w postaci atrakcyjnej kobiety wchodzi na jakiekolwiek intelektualne pole popisu juz z ujemnymi punktami, za to, że właśnie jest tą atrakcyjną kobietą, a nie pryszczatym komputerowym molem płci męskiej. no ale co zrobic, naszym krzyżem na razie pozostanie ciągłe udowadnianie, udowadnianie i jeszcze raz udowadnienie...

nikt tutaj nie piszę o udowadnianiu- przecież to da się zauważyć po naturalnym zachowaniu, nie koniecznie sileniu się na wyższość intelektualną a mina i reakcja- bezcenne :)

Gość ofermm a
odnoszę wrażenie że postawienie pytania jak w temacie świadczy już samo o ogromnym potencjale intelektualnym. szkoda tylko że wciąż nieujawnionym.