Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nA OGÓLNYM MNIE OLEWAJĄ

czy wg was dziadek dał mi znak z nieba?co myslicie o tym kochani ?

Polecane posty

nie zapomne tej sytuacji nigdy ..stalo sie to dokladnie w rocznice smierci mojego ukochanego dziadka którego bardzo mi brak choc minelo juz 6 lat od smierci jego..jego smierc tak przezywałam ze szok..wystarczylo wspomnienie imienia jego a plakalam ..poprostu strasznie to przezylam ..najkbardziej z rodziny.. i bylam w kosciele raz na mszy rok po jego smierci w rocznice smierci jego i obok siedziala jakaś baba na ławce ale nie mogla widziec ze mi łzy plyną bo nawet nie spojrzala w moją strone ani raz..a ja na wspomnienie dziadka na tej mszy poprostu sie wzruszylam i łzy stanely mi w oczach ale nie polecialy tylko własnie stanely mi w oczach ..nikt tego nie mógl widzieć a nagle ta baba kolo mnie wstała i wyciaga chusteczke z torebki i podaje mi ją i prosi bym otarła łzy i nie plakala....PRZEZYLAM SZOK..JAK ONA MOGLA WIDZIEC ZE MAM ŁZY W OCZACH DO DZIŚ NIE WIEM ?CZY TO WG WAS ZNAK OD DZIADKA CZY SOBIE WMAWIAM?

Gość wmawiasz sobie bzdety
niby jak miała nie widziec że masz łzy w oczach ?

Gość kombinatorkaaaaaa
a czemu nie mogla widzec? mogla akurat spojrzec w twoja strone

jak miałaś łzy w oczach to na pewno też leciało ci z nosa i pociągałaś nim.... to zupełnie normalna reakcja

Gość eeeeeeeeeeee
pfffffff.... ludzie, cud sie zdarzyl :O

stał się cud pewnogo razu, łoj dziadek westchnął do obrazu, łoj a ten obraz ani razu, łoj taka była ich rozmowa, łoj.....

NIE WIDZIALA NA BANK BO SIEDZIALA DALEKO ODE MNIE..NO LUDZIE.. ZACHOWYWALA SIE DZIWNIE NAPRAWDE..PODESZLA DO MNIE I WRECZYLAMI CHUSTECZKE..NIE WIDZIALA NA BANK MOICH ŁEZ BO BYLAM OBRÓCONA W PRZECIWNĄ STRONE NIŻ ONA..

CHOLERA NIE MOGLA WIDZIEC BO ŁEZ NIE BYLO POZA OCZYMA..NIE PLYNELY ..ONE TYLKO STAŁY JAK SWIECZKI W OCZACH ..ZROZUMCIE..NIE MOGLA ICH WIDZIEC ZA ZADNE SKARNY SWIATA ..ANI RAZ NIE SPOJRZALA W MĄ STRONE NAWET

Gość eeeeeeeeeeee
slonko, babcie maja rozne pomysly: kiedys jedna zjebala mnie jak psa niewiadomo za co...ale obawiam sie, ze nie byl to "znak" tylko jej chora wyobraznia :O