Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilkaEscE

Odchudzanie 10-15 kg na Stillmanie!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MilkaEscE

Mam 22 lata, 173 cm wzrostu i 77 kg żywej wagi :) W ciągu półtorej roku przytyłam 13/14 kg!!! Masakra! Jestem leń śmierdzący i mam słomiany zapał- dlatego nic wcześniej nie zrobiłam ( chciałam, próbowałam, ale...). Wiem,że to dużo w tak krótkim czasie, ale gdyby mi się udało to potem już bym tego drugi raz nie zaprzepaściła, przeszłabym na 1000 kcal, a potem na garściową. Samej jest ciężko więc KOCHANE DOŁĄCZAJCIE!!! Tymbardziej, że dieta Sillmana (tylko dla zdrowych osób) przynosi szybkie efekty i jest skuteczna- stosujemy ją tylko 2 tyg.!!! Nie więcej! To jak może zaczynamy od \"perwszego\"??? Pomóżcie i odchudzajmy się razem!!!

Gość MilkaEscE
Czekam na was dziewczyny. Chocby jedna i już będzie raźniej! :)

Gość ewa22221
no ja dzis juz piaty dzien na tej diecie i kilogram mam za soba ,troche slabo chudne ,ale moze dlatego ze mam do schudniecia 5 kilo i tak wolno to idzie .

Gość MilkaEscE
Cześc. :) A ile masz wzrostu i wagi???

Gość ewa22221
a w sumie zadnych grzeszkow nie mam , bo jem rozne rodzaje mies i to gotowane ,raz w sobote kupilam sobie piers kurczaka z rozna bez skory zjadlam, a tak pije kawe bez mleka i cukru , pije wode mineralna i herbate zieloną.

Gość ewa22221
mam 160cmi waze teraz 55kg,chcialabym 50 wazyc, bo mam boczki i ramiona grube,mam 27lat

Gość ewa22221
jesz mieso ,na sniadanie , obiad i kolacje , pijesz wode mineralna ,herbate zieloną,

Gość ewa22221
nie mozesz jesc owocow ,warzyw ani nic innego tylko mięcho

Gość MilkaEscE
No to Ewa wage masz wpożądku, pewnie dlatego tak ciężko ci idzie. zawsze chudnie się szybcie jak się ma dużą nadwagę. Zobacze jak mi pojdzie. zaczynam w takim badz razie od jutra bo dzis juz zgrezeszylam pierogami ruskimi (4szt.) i bułeczką z szyneczką :) a dopiero 12!!!

Gość ewa22221
no moze dlatego ale sie nie poddaje ,bede ciagla ta diete dopuki nie osiagne celu , a pozniej bede powoli wprowadzac warzywa .No to zacznij od jutra i pisz ile chudniesz.

Gość MilkaEscE
dokładkie, miesko może byc smazone (ale tylko na kilku kroplach oleju lub iliwy) grillowane gotowane. Najlepiej jak to bedzie drób, ale chuda wołowinka albo schabik z ziołami też mogą byc, acha no i jeszcze rybka. nic innego!

Gość ewa22221
no i najwazniejsze ze sie glodnym nie chodzi ,bo to mięso niezle syci.

Gość MilkaEscE
no to gotowa do startu i START!!! (jutro hihi:) teraz jak mam z kim to odrazu mi lepiej, samemu tak jakos ciezko

Gość ewa22221
no ja wczoraj jadlam cielecine ,a dzis mam wiepszowinke gotowaną z przyprawami, podroby tez mozna zołądki i serca

Gość MilkaEscE
w końcu mnustwo białka ma, a jak głodna chodzic nie bede i i szef bedzie zadowolony w pracy i kierowniczka no i ja nie bede taka podminowana chodzic :)

Gość MilkaEscE
podroby u mnie odpadają, juz od dziecinstwa mam do nich jakies obrzydzenie ble

Gość ewa22221
aha- no a ja lubie serca, to ze rybe mozna to niewiedzialam ,bo tyle sie naczytalam na googlach i nic nie pisalo o rybach

Gość MilkaEscE
kochana a ja właśnie o rybce czytałam

Gość ewa22221
a no to fajnie to jutro bedzie jakis pstrąg. :D

Gość MilkaEscE
ja juz udziekam z forum bo na 15 ma do pracy, ale wpadne ok 22 i poczytam co tam jeszcze wymodziłyście. Ewa trzymam kciuki

Gość ewa22221
no i znów pól kilograma mniej :D

Gość ewa22221
i znow pól kilograma mniej - jeszcze 3 kilo . :D

Gość MilkaEscE
No co ty ja dziś dopiero 2 dzień, ale efektów zero!!! narazie walcze z silną wolą

Gość ewa22221
no bo pierwsze dwa dni są najtrudniejsze ,a pózniej juz sie przyzwyczaja i jakos idzie do przodu.Nie pddawaj sie .

Gość ewa22221
eh dzis waga stanela nic mniej .

Gość MilkaEscE
ja mam troche ponad 0,5 kg ale jestem nastawiona pozytywnie, mam większą motywację i coś czuję, że teraz to dopiero zacznie lecieć :) Grunt to dobre nastawienie :P.

Gość Adrianna 26 Gdańsk
witajcie ja mialam do zzucenia 10 kg rowniotkie i stracilam na stillmanie 8 kg w 2 tygodnie do tego codziennie rower godzinka w domu stacjonarny przy dzieciach nie ma jak wychodzic bynajmniej regularnie a ja w domku cwicze codziennie w niedziele odpoczywam zostalo mi 2 kg do stracenia czyli podsumowujac mam 177 cm i waze 70 a chce wazyc 68 i bedzie super niby 2 kg nie ma duzej roznicy ale przydaloby sie je stracic ale to juz poprostu bede jesc mniej na stillmanie nie bylo ciezko teraz wprowadzilam pelnoziarniste makarony chlebek owoce jogurty i nie przytylam ani grama a juz 2 tygodnie minelo od zakonczenia dietki poprostu nie zucilam sie na jedzenie tylko pomalu i naprawde grill ze znajomymi nie ma problemu zjem jedna kielbaske z chlebkiem piwko jedno czy 2 i naprawde czuje sie nahjedzona nie idzie mi to w kg spalam na biezaca bo na rowerze nadal jezdze i staram sie z mezem chodzic na basen chociaz 2 razy w tyg razem z synem bo synek chodzi w tym czasie na ten sam basen na nauke plywania a my przyokazji na innym torze poplywamy i jest naprawde super podsumowujac jeszcze raz dieta naprawde latwa do wytrzymania jak sie stopniowo wprowadza jedzenia nie ma jojo i moim zdanie jak dla mnie najlepsza z diet pozdrawiam pa