Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamijaaaaaaaaa

co mu odpisac???plisssssssssss

Polecane posty

Gość mamamamijaaaaaaaaa

kolega ktory mi sie podoba napisal do mnie ze musimy wypic kiedys kawke razem,jesli zechce? co mu odpisac?chce mu dac do zrozumienia ze chetnie ale ze mam mnostwo spraw na glwoie itp.pokazac ze nie jestem na zawolanie,niech troche sie pomeczy jesli mu zalezy?doradzcie cos

Gość pytalska_ela
umów sie an tą kawe, bez wymówek

Gość nie macie jeszcze nic tak
a po co te gierki ? splawisz go raz ,drugi i on sobie odpusci a przeciez NIE WIESZ czy ty mu sie tez podobasz :O jesli juz tak bardzo chcesz, to napisz mu ,ze chetnie przyjmiesz jego zaproszenie ,ale teraz jestes zajeta i zeby zaproponowal termin w przyszlym tyg jakis ,a jak zaproponuje ,to napisz ,ze tobie pasuje np.dzien pozniej .

Gość powiem wam cos
a po cholere jakie swymowki? wystarczy ze pokazesz ze to bardziej po kolezensku i tyle... bedzie sie staral

Gość mamamamijaaaaaaaaa
tyle ze on juz kiedys tak pisal potem ja sie dopytywalam itp.:( teraz tak nie chce..........nie mam pewnosic ze dojdzie do tego spotkania:(

Gość wiosenny powiew
odpisz że bardzo chętnie przyjmiesz jego zaproszenie i spytaj jaki termin proponuje ?...wtedy zobaczysz czy i Tobie będzie pasowało...ale lepiej za długo go nie zwódź bo w końcu się zniechęci...a swoje sprawy możesz zawsze przesunąć

Gość nie macie jeszcze nic tak
no to opisz mu prosto z mostu ,ze jak chce sie spotkac, to masz czas wtedy i wtedy. Jesli bedzie mu zalezalo ,to zrobi wszystko ,zeby sie spotkac

Gość mamamamijaaaaaaaaa
dzekuje wam:)

jak bedziesz się wykręcała jakimis zajęciami których nie ma to do spotkania na pewno nie dojdzie. Czemu sa baby które tak wszystko komplikują