Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina00zz

na dniach zajde w ciąże, mam 19 lat i pragne dziecka

Polecane posty

Gość taaaaa.aaaaaaaa
;(

Gość czego zazdrościć - siedzenia
własnuie ze tak kazdy wie ze klaudka ma męza, wiec spadaj pomarańczko z wscieklizna macicy:P

Gość taaaaa.aaaaaaaa
kazdy ktorego zycie ogranicza sie do siedzenia na kafe a ty co? adwokat klaudki?

a ty co? sama autorka?:P

Gość Malwina00zzz
nie! ja jestem autorka i zapadlam na wscieklizne macicy

Gość Magicca
Klaudio - jasne ze retoryczne:) Kobiety z wyksztalceniem z reguly chca podnosic swoje kwalifikacje zawodowe i zyskac samodzielnosc finansowa, a nie siedziec "na garnuszku" u faceta. To kwestia ambicji i celow zyciowych. Pod warunkiem, ze sie je w ogole ma.....

Gość taaaaa.aaaaaaaa
dla ciebie moge byc autorka. a niby dlaczego kazdy ma zyc wedlug wizji kogos innego? to, ze cos podoba sie jednemu nie znaczy, ze jest dobre dla innej osoby. a dla was, cokolwiek nie jest zgodne z waszym swiatopogladem, jest zle. chce miec dziecko, jej decyzja, schowajcie swoje cudowne rady w kieszeni - panstwo wszystkonajlepiejwiedzacy

Gość taaaaa.aaaaaaaa
a nie pomysleliscie, ze nie kazdy jest stworzony do tego aby podnosic swoje kwalifikacje i zarabiac duze pieniadze? klapki z oczu !!

Gość Malwina00zzz
no wlasnie! ja chce urodzic dziecko w wieku 19 lat, mlodosc spedzic w pieluchach i byc zalezna calkowicie od faceta, nie miec wlasnych pieniedzy, pracy, domu, mieszkac katem u tesciow a wam co do tego, zazdrosne bezplodne babska?

Gość Magicca
Malwinko - zlosc urodzie szkodzi:) Wyluzuj:)

nie chodzi o to, żeby żyć zyjąś wizją. Oczywiście każdy powinien miec swoją, oby była mądra. O autorce tego powiedzieć nie mozna na takie rozwiązania, żeby się w wieku 19 lat ładowac w dzieciaka mogły sobie pozwolić nasz babcie, ale nie my teraz. Realia się zmieniły i taka kobieta jest spalona - nie ma wykształcenia, nie ma stablinej pozycji zawodowej, finansowej, nie ma zatem tez perspektyw w życiu. Jedynym jej wyjściem jest być uzależnioną od faceta, a tego chyba komentowac nie trzeba

Gość a idz a idz a dz
autorka myślę że tu napisałaś bo sama tego pewna nie jesteś i myślałaś że będą cię tu wychwalać, lub lubisz być w centrum uwagi w jakikolwiek dziwny sposób :D w każdym razie jeśli to drugie to nawet ci się udało, jeśli pierwsze to idź na forum Ciąża, poród itp....

w sumie prawda, nie wszystkie kobiety moga osiągnac sukces, nie wsyzstkie sa inteligentne, błyskotliwe.... dla nich zostaje rola młodych matek. W sumie musza się gdzies spełniać. jeśli nie w swiecie to w domu, w pieluchach. Ale to dobrze, ktoś musi charować na emerytury:P

Gość Ananansek
I bardzo dobrze ze chcesz rodzic- ja np nie mam zamiaru :) wiec ktos musi za mnie odrobić :D pozatym wychowuj je po katolicku bo juz nas powoli fala muzłumaninów zalewa a ja nie chce byc zmuszona do posiadania 15stki dzieci.. :) pozdrawiam i zycze powodzenia w zachodzeniu! polecam- http://www.3dwhite.pl/?click=6f3184029aee4b22aedee83bcdce505e

zachodź mała, zachodź, konkurencja bedzie spadac:D

dziewczyno, zastanow sie jakiego ty chcesz zycia dla tego dziecka, ono powinno dostac to co najlepsze, a co ty masz do zaoferowania.chyba chcesz, zeby twoje dziecko bylo szczesliwe.wyobraz sobie, ze to ty jestes na jego miejscu.