Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokropiura

jak powiedziec?

Polecane posty

Gość stokropiura

No wlasnie...jak powiedziec dziewczynie z ktora pracuje w jednej firmie na jednym stoisku zeby zadbala bardziej o siebie?Ona nie myje w ogole wlosow wisza jej tluste straki i raz nawet klient pod jej nieobecnosc zapytal mnie czy firma tak zle placi ze kolezanke na szampon nie stac?Zrobilo mi sie glupio jak cholera.Nie mam pojecia jak jej powiedziec?

Gość przykro mi to mowic ale
powiedz wprost

moze zacznij gadke o szamponach, np ze ostatnio zmienilas na jakis tam i masz super wlosy itp. zapytaj sie jej jaki ona uzywa i czy jest z niego zadowolona :P na koncu mozesz jej jakis polecic ( i dodac ze jak bedzie myla co 2 dni to szybciej beda widoczne efekty)

Gość stokropiura
Gadke o szamponach juz przerabialam.Do niej jakby nie dotarlo.Powiedziala tylko ze ona uzywa tego samego od lat i woli nie eksperymentowac.Sytuacja jest naprawde klopotliwa bo jestem kierownikiem dzialu i pan menadzer mi zlecil zadanie zwrocenia uwagi wspolpracownicy.

Gość dobrze ze jestem
nowa w miescie swietny pomysl;P

Gość stokropiura
Oj dziekuje wam dziewczyny.Chyba to bedzie jedyne wyjscie-prosto z mostu i bez ceregieli powiem zeby cos zrobila z wlosami bo wyglada to nieestetycznie.Same rozumiecie jak trudno jest komus zwracac uwage w takich sprawach....Ech....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja uwazam ze ona wie ze wyglada nieestetycznie.moja mama ma kolezanke kobieta czysta ale wlosy takie jak kolezanki autorki...i podobno kobiecina myje wlosy codziennie...szkoda mi takich osob to chyba nie jej wina.moze troche zrozumienia?

Gość stokropiura
Niedawno cos mowila innej ekspedientce ze hormony bierze jakies bo nie moze w ciaze zajsc wiec moze to od tych hormonow?Ale mimo wszystko powinna myc wlosy przed przyjsciem do pracy.A i jeszcze mi sie przypomnialo jak kiedys mnie samej zdarzylo sie nie umyc wlosow po imprezie a na rano do pracy szlam wiec zwinelam tylko w kucyk ale mimo to zle sie czulam z tym wiec jej powiedzialam ze bylam na imprezie i rano z lenistwa nie umylam glowy a ona mi na to ze jej jak sie nie chce myc to odswierzaczem powietrza pryska na wlosy.No nie wiedzialam co odpowiedziec....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak ma problem z przetłuszczaj ącymi się włosami, to są dobre glinki na skórę głowy, skutecznie eliminują ten problem albo niech nosi takie fryzury, aby nie rzucało się w oczy weź ją na stronę i powiedz otwarcie o co chodzi, wiadomo, nie jest to przyjemna sytuacja, dlatego tzreba jakoś delikatnie... może jak ma problem to doradź coś.. o!nie wiedzialam!chyba trzeba wyprobowac bo rozjasnaic nie chce znowu...farby jednak nie przesuszaja skory glowy a szkoda...