Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZERWIEC 2010

SZUKAJĄC FOTOGRAFA.......

Polecane posty

Gość CZERWIEC 2010

Dziewczyny szukając fotografa przeżywam coraz większe załamanie.:(,:( Ślub mamy w przyszłym roku w Warszawie i niby fotografów jest na pęczki a tak naprawdę nie ma, kogo wybierać. Fotografowie, których zdjęcia się mi podobają i mają logiczną ofertę już są zajęci.:( Reszta to powielanie pomysłów innych fotografów- skakanie, mosty, tory, tunele, itp.,itp.,itp….. i zawrotne ceny niemające odzwierciedlenia w proponowanych ofertach.[zły] Coraz więcej jest oferowanych zdjęć w postaci cyfrowej a ja tak nie chcę. Widziałam u znajomych takie zdjęcia z płyty i mam na ten temat swoje wyrobione zdanie.:D Nie wiem gdzie mam robić zdjęcia plenerowe. Fotografowie przed podpisaniem umowy ofertowej nie chcą udzielać odpowiedzi gdzie robią plenery. Czytając fora dowiedziałam się, że powinnam pytać się o możliwość wystawienia przez fotografa rachunku, ale okazuje się, że to jest temat tabu. To jakaś totalna kołomyja. Czy wy też macie takie problemy???

Gość nieromantyczna
ja jestem z 3miasta i mialam fotografa stad , facet niesamowity, glowa pelna pomysłow, tez nie powiedzial nam wczesniej gdzie bedzie plener ale tylko dlatego ze on ma wene w danej chwili, u nas z koleji glownie nad morzem sa plenery ale zdjecie suuuuuperrrrrr, moze robi tez w wawie ,, tego nie wiem ale w razie checi daje namiary: www.lastowski.com - polecam i zycze powodzenia

Gość CZERWIEC 2010
DZIĘKI.👄 👄 Nie sadziłam, że będzie taki szybki odzew na moja wypowiedź. Dla mnie ważne jest, aby fotograf dobrze znał miejsca gdzie robi zdjęcia plenerowe. To nie może być miejsce z przypadku, bo jak coś mu nie wyjdzie to klapa, bo zdjęć się już nie powtórzy.:( Obejrzałam stronę www.lastowski.com ale to nie mój styl zdjęć. Chcę, aby fotograf skupiał się na mnie i moim facecie niż na zbędnych detalach i różnego rodzaju fajerwerkach odwracających od nas uwagę. No cóż może jestem nietypowa, ale dla mnie nie liczy się moda, tylko ja i mój Krzysio. Chcę zdjęcia na papierze wklejone w album a nie pliki cyfrowe marnej jakości… Dzisiaj mam następne spotkanie ofertowe, ale czuje, że to też nie to, o co nam chodzi.:-O

Gość nieromantyczna
ja tez mialam takie podejscie ze glownym obieketem zdjecia mamy byc MY a nie jakies pierdoly i takie zdjecia nam zrobil, plener byl tylko pieknym tłem, a ten fotograf robi 3 albumy - 1 dla nas i 2 dla rodzicow plus kilka zdjeci w wielkim formacie do powieszenia jakies kalendarze iinne gazety i wszystkie zdjecia jakie tylko zrobil daje na plycie jakbys chciala sobie jeszcze cos wywyolac ale 3 albumy po 100zdjec sa wywyolane i bardzo ladnie przygotowane takze popytaj fotografow

ja tez mam slub w czerwcu 2010, a fotografa zalatwilam 2 miesiace temu, polecam FotoSikowski z Warszawy, robi piekne naturalne zdjecia, a cena jest \'normalna\', tazke jak najbardziej polecam....moze terminy jeszcze sa sprobuj :)

Gość Panna młoda na 2010
Nie Fotosikowski a Fotosikorski. Super robi zdjęcia i jest godny polecenia. Nam polecił go inny znany fotograf p Marek Marchewka, który nie miał już wolnego terminu. Pana Bogdana polecam z czystym sumieniem, bo to nie tylko super fotograf i wspaniałe zdjęcia, ale 100% -owy pod każdym względem profesjonalizm. Ceny jak najbardziej do zaakceptowania.

Gość sdffds
Przecież zdjęcia z płyty można wywołać. Nie rozumiem w czym problem...

Gość viktoriaG
HEj, do Czerwiec 2010, jesli chcesz to moge przesłać CI na maila namiary na fajnego fotografa