Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

własnie złapałam doła

Polecane posty

Gość doua to se mozna wykopac
:classic_cool:

no ale dlaczego ją złapał dół?? Tak od samości? A ja się dół utrzymuje długo to objaw deprechy

Ty masz doła? To poczytaj mam 17 lat , zero chłopaków, zero seksu( dziewica) , dziwaczne zai ntersowania,, trudne dzieciństwo, porąnbany charakter...

To chyba najwyższa pora...ostanio jak usłyszałam tekst od pwenej dizewczyny to myślałam,ze padnę:\" ja miałam ten pierwszy raz jak miałam 16 lat wiem, wiem to bardzo późno ale wierzę,że warto czekać dla tego właściwego faceta\" załamka

Gość rzucam kolo ratunkowe
lap! 🌻

Gość Faceton
Ja natomiast bardzo szanuje kobiety które jak najdłużej zachowują czystość według mnie są to często bardzo wartościowe kobiety.

Gość Faceton
A do ciebie basieńko kochana to powiem ci jedno rozchmurz się wiosna w pełni a ty nam sie tu smucisz. A swoją drogą bardzo piękne imię masz chyba nawet moje ulubione ;)

Gość Faceton
Ja często jak mam słaby humor to sobie melise z miodem pije goooorąco polecam

Śledisz moje wypowiedzi,że twierdisz tak? Ja ostanio widziałam dwa fajne- Martwe ptaki i Sierociniec. Widział ktoś może Hostel part 2, bo gra tam Stan Janewski, tylko nie wiem czy warto?

river 17 pokonalas mnie... seks w wieku 17 lat a niby z jakiego powodu? seks smakuje lepiej jak jest się troszke starszą i uprawia sie go z osobą ktorą się kocha naprawde... a nie z kolejną \"wielka miloscia\"

Gość Faceton
Dobrze godosz :P

Może macie rację? Jeszcze trochę poczekam, ale ile można? A co z Hostelem?

River, pewnie majac ok 20 lat poznasz tego jedynego i bedziesz zalowala jak cholera ze zrobilas to z kims tam a nie z nim... niech Twoje wszystkie kolezanki sie puszczaja a Ty dumna fajna laska bądz dziewicą do odpowiedniego momentu ;) Mozna, mozna :) chyba usnelam na hostelu nie pamietam kurcze:P... z fajnych filmow znanych polecam Crank ( adrenalina) i Crank 2 - nowy ale niestety nie moge sciagnac z normalnym lektorem....heh..,