Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczuciowiec vs 007

Prawda o części kobiet... nie wszystkich ale jednak...

Polecane posty

Gość Uczuciowiec vs 007

Napisze to i nie będę już tu zaglądał, po prostu naszło mnie żeby to napisać. Często kobiety mówią że oczekują od mężczyzn uczucia ja jednak chyba żadko spotykam takie kobiety jednak zdaje sobie sprawę że takie kobiety istnieją. Wcale nie uważam że kobiety dla których prawdziwe uczucie jest mniej ważne niż wygląd zewnętrzny czy też silny harakter faceta przeważają jednak z prawdziwymi kobietami dla których dozgonna miłość partnera jest najważniejsza chyba żadko się spotykam. A z drugiej strony może to wina mojej nieśmiałość.. Pozdrawiam wszystkie uczuciowe kobiety których na tym forum nie brakuje P.s. Marze o kobiecie dla której bym zwariował a ona dla mnie.. :P

Gość Uczuciowiec vs 007
może problem tkwi w moim homoseksualiźmie?

Gość uhihuih
chlopie popieram ale czy musiales pisac ZADKO :(

Gość dla sportu
to tacy faceci jeszcze istnieja> nie wierze, to jakis podszyw

kobiety sa rozne, jedne sa takie drugie troche inne, trzeba poprostu znalesc ta odpowiednia, sama znam nie wiele takich dziewczyn.. tyle ze tak samo jest z facetami ja naszczescie nie mam na co narzekac i mysle ze moj patrner rowniez, zycze Ci bys znalazł ta swoja ukochana polowke :)

Gość Monatery
W dzisiejszym świecie szybciej kobiete mogą zdorwać faceci z poczuciem humoru, przystoini, napakowani jednak nie zawsze znajdują oni prawdziwą miłośc tylko skaczą z przysłowiowego kwiatka na kwiatek a prawdziwe szczęście tkwi w trwałym związku opartym na miłości że tak sie wyraże długotrwałej. Trzymki stary :)