Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Maturzyści, pytanie do Was D

Polecane posty

Wy się lepiej orientujecie :P:D Chodzi o rekrutację na studia. Wystarczy się tylko narazie zarejestrować się na stronie i wpłacić kasę. A później tylko wpisać oceny???

Gość no właśnieeee
ponawiam, też chcę wiedzieć...

Gość i ja tez
sie dzisiaj nad tym zastanawiałam :)

Gość dssssdsd
co ty w ogole gadasz?? oceny sobie z glowy przepiszesz? maja ci na slowo wierzyc ? donosisz komplet dokumentów..

Gość no właśnieeee
Taaa, a kiedy? Na stronach uczelni co najwyżej pisze, że rekrutacja trwa od 30.06... To wtedy mam im to wszystko przynieść w białej teczce? A kopia świadectwa? Na stronach jednej uczelni piszą, że ma być poświadczona notarialnie... Ochujali? Nie można w szkole poświadczyć?

Ja pamiętam, ze było to mniej więcej tak: teraz się rejestrujesz i wpłacasz pieniądze, możliwe, że wpisujesz oceny ze świadectwa, po wynikach matur wpisujesz je. jak się dostaniesz, to wtedy jedziesz z papierami i one potwierdzaja, czy to, co napisałas na stronie uczelni, to prawda (znaczy wyniki). jeżeli wszystko jest ok, to jesteś studentką.

Gość no właśnieeee
ghandiego A kiedy tak było? Rok temu? To może od tego czasu się nic nie zmieniło... A co z uczelniami, które nie mają IRK? Muszę do nich jechać ze wszystkim 30. czerwca? Innej możliwości chyba nie ma...

Gość electropop
"Dopiero po maturach rusza rekrutacja" skoro po maturach to dlaczego w większości uczelni już początek maja, a czasem i koniec kwietnia równa się rozpoczęciu rekrutacji? z tego co ja czytałam to teraz jest rejestracja plus wpisowe, a po wynikach matur dosyła się resztę dokumentów.

A wiecie kiedy w tym roku będą już wyniki matur? Ja zdawałam ostatni raz dokumenty na studia 3 lata temu i było calkiem inaczej...