Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacasiedemnastka17

Jak powiedzieć rodzicom o..

Polecane posty

Ja i mój chłopak mamy po 17 lat, jestem w ciąży. Chce urodzić dziecko, mój chłopak jest przy mnie i mówi, że nawet trochę się cieszy. Ale z drugiej strony, będę musiała przerwać edukację i dopiero po urodzeniu wrócić do liceum a raczej znaleźć inną szkołę. Zastanawiam się jak powiedzieć o tym rodzicom, boję się.. Może ktoś mi pomoże? Ps. Używaliśmy antykoncepcji, zawiodła. Durne komentarze nie są mile widziane, jak macie jakieś problemy lub jesteście starymi dewotkami to nikt wam nie każe czytać lub odpowiadać na mój post.

Gość przytul się do mamy i powiedz
"Kocham Cię babciu" :D

Gość justyna90001
moja siostra urodzila w wieku 17 lat.. powiedz im wprost, bez owijania w bawelne. to chyba najlepsze co mozesz teraz zrobic. i nie czekaj z tym dlugo bo nie beda zadowoleni ze ich oklamywalas. powiedz wprost i wytlumacz im ze nie przerwiesz edukacji na zawsze, ze po urodzeniu chcialabys wrocic do szkoly. pewnie ciekawie nie bedzie ale coz... nie da sie teraz tego uniknac

Gość BBBi
A to jakiej antykoncepcji uzywaliscie, ze zawiodla? Jakich masz rodzicow? Wyrozumiałych czy raczej surowych?

Prezerwatywy, nie wiem jak to się stało, nigdy nie pękła ani nic, była dobrze założona.. Rodzice niby są na luzie, ale jednak tata zawsze mówi, że edukacja, żeby się nie spieszyć ze ślubem, dopiero po studiach itp..

Gość Ciekawa dziewczynaa
Szczerze Ci współczuję... Rodzicom powiedz jak najwcześniej, bo nie ma tego co ukrywać.. z każdym dniem zwłoki będzie Ci coraz trudniej zebrać się na taką rozmowę... Na pewno nie będą zadowoleni, ale co się stało, to się już nie odstanie. Głowa do góry :)

Gość powiedz im że masz nadzieje
że dzieciak nie będzie szczekał, bo taka impreza była :D

Gość zapytaj się taty czy nie jest
mu smutno, że ma taką łatwą i głupią córkę?