Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle jaka rozczochrana

czy jestem w ciąży ? pomóżcie

Polecane posty

Gość byle jaka rozchochrana
negatywny :D nie moge sie dopatrzeć drugiej kreski :)

chociaz patrząc pod światło to widać miejsce gdzie powinnna się pojawić

Gość domikika
MOŻLIWE SKUTKI UBOCZNE Lindaxa 15 Działania niepożądane występują najczęściej na początku leczenia (podczas pierwszych 4 tygodni). Często występowały: kołatanie i przyspieszone bicie serca, zwiększone ciśnienie krwi, zaczerwienienie twarzy i szyi z uderzeniem gorąca, pocenie się, zawroty głowy, kłucie i mrowienie w kończynach, ból głowy, lęk, nudności, zaburzenia smaku, nasilenie objawów w przypadku guzków krwawniczych odbytu (hemoroidów). Bardzo często obserwowano: zaparcia, suchość w jamie ustnej, bezsenność. Lek zawiera żółcień pomarańczową, która może, rzadko, wywołać reakcję alergiczną. Ponadto odnotowano Podczas stosowania leku istnieje możliwość zaburzenia zdolności prowadzenia pojazdów, obsługi maszyn lub pracy w niebezpiecznych warunkach. Czynności te można prowadzić wyłącznie po uzyskaniu zgody lekarza.

Gość domikika
samo odchudzanie może spowodować opóźnienie miesiączki...stres...

Gość anka159
To sie ciesze HURRA!!!!! ;) ale na przyszlosc zabezpieczaj sie!:)) pozdrawiam pa

Bogu dzięki :)

Gość frufru
dominiko, popatrz trochę dalej: "Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią - Leku nie należy stosować u kobiet w ciąży i u kobiet karmiących piersią. Kobiety w wieku rozrodczym przyjmujące lek Lindaxa powinny stosować skuteczną antykoncepcję." Autorko. to co Ci pisałam nie było straszeniem a ostrzeżeniem. Cieszę się że teraz wyszło OK, ale proszę Cie - na okres brania Lindaxy zabezpieczaj się dodatkowo. a swoją drogą z tym opóźnieniem miesiączki to tez dziwna sprawa, moze i tak warto pójść do lekarza?...

Gość byle jaka rozczochrana
dzisiaj dostałam ale jest naprawde bardzo skompa :( i czuję sie gorzej niz wczoraj , głowa mnie nie przestaje bolec no i te zawroty, chyba naprawde udam sie do lekaża